Söndag kväll!

Ja, igår så åkte Torda och jag ut till Villa Fridhem, för en dag för bara oss två. =)
Torda hade bokat och fixat till allt. Fick det i alla hjärtansdag present! Han är min lilla älskling. Han vet vad man behöver och tycker om. ;o)
Vi kom dit och var på relaxen först. Där fanns det det en varm bubbelpool och en större pool där man kunde simma i. Färsk frukt och massa juice fanns det med. Dom fyllde på hela tiden. Mycket gott.
Bubbelpoolen var så skön att ligga i. Vi låg i den nästan hela tiden. =) Sedan hade han bokat en ansiktsbehandling med. Och den var ju helt underbar. Ca 30 min tog den. Så nice! Sedan var det ut i bubbeln igen.
Efter det när vi kände oss klara så gick vi och tog afternon the. Det fanns nybakade scones, snittar med skagenröra, paj mm. Sedan var det att gå på efterrätterna. Hehe... Det fanns ju med hur mycket som helst att välja mellan. Tårta, marängpaj, äppelpaj med vaniljsås, kakor mm. Man fick äta så mycket man ville. Så mätt blev man, kan man ju lugnt säga!! =)
Ja, det var en helt underbar dag! Man var lagom slö när man gick därifrån.

Kvällen blev väldigt lugn. Ryggläge i soffan och en film. Pysmys! Sedan blev det sängen. Man var lite mosig efter den dagen.

Hampus sov hos sin kusin Stina från fre till lör. Där hade det varit full fart! Haha.. Dom är för söta dom där när dom kommer igång. ;o)

Idag så har det varit lugnt. Var med mamma och Hampus på Maxi och kollade lite på dom nya affärerna som kommit upp där. Det kommer bli så snyggt, tror jag när allt är klart. Stort shopping centra! Nice! ;o)
Blev bjudna på mat hos Tordas föräldrar nu i kväll, så nu är vi hemkommna och Hampus har lagt sig.

Hoppas ni med haft en bra helg! =)
Massa kramar till Er från mig! ♥


Kommentarer
Postat av: Carina

Vad skönt. När man får en så dan trevlig stund med den man älskar. Är det helt underbart.



Kram Carina

2009-03-02 @ 11:30:16
URL: http://http://carinae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0