Dagens fräckis!

En kvinna går till sin läkare och undersöker möjligheten att få sina blygdläppar opererade. De är nämligen alldeles för stora.   
Hon ber också läkaren att hålla operationen hemlig, därför att hon tycker att den är genant och att hon vill att ingen ska få veta. Läkaren går med på detta.
När hon vaknar upp efter operationen finner hon tre rosor vackert placerade på bordet bredvid sängen. Hon känner sig förolämpad och ropar omgående på läkaren och säger:
- Jag trodde jag bad er att inte berätta för någon om operationen!?
- Oroa dig inte, säger läkaren. Jag har inte berättat det för någon.
Den första rosen är från mig, därför att jag beundrar dig för att du har gått igenom detta helt ensam. Den andra rosen är från min sköterska. Hon assisterade mig under operationen och har dessutom gått igenom samma operation själv.
- Men den tredje rosen då? Frågar hon.
- Jo, säger läkaren, den rosen kommer från en kille en trappa upp på brännskadeavdelningen. Han vill tacka dig för sina nya öron.



Kroppen......

......är en konstig sak. När man ärgravid så händer det massa konstigt i kroppen som man inte kan förklara riktigt. Alla hormoner och allt.
Som dom flesta av Er vet så har jag ju Fibromyalgi, som jag fick jan-06. Har haft så ont och inte mått så bra under denna tid. Förutom NU!!!! Helt otroligt, så känns det som Fibrovärken är "borta" Just nu när man är gravid! =) Visst jag har ont i ryggen och nacken, men absolut inte den molande och gnagande värken av Fibron! Jag kommer inte ihåg när jag kännde mig så här i kroppen?!
Ja, ingen är väl gladare än jag att känna så. Man kan ju hoppas på att det inte kommer tillbaka efter graviditeten, utan håller sig borta nu! =)
Kroppen är en fantastisk sak som man inte förstår sig på ibland! Men det är häfftigt tycker jag!

Ryggen är ju en annan sak. Foglossning som det så fint heter. Satan vad ont det gör. Man kan ju knappt röra sig. Hade lite med Hampus, men denna gång är det mycket värre. Inte så roligt. Men jag går på vattengympa, där det är 35 grader varmt. Det känns bra, så det ska jag fortsätta med så länge jag kan.

Men jag ska inte klaga, det är jätte bra annars. Jag mår bra och känner mig frisk & kry!

Kram Millan!

Lördag!

Mmmmm, nu är det helg igen. Veckorna går så fort. *pust*
Det som ligger på planeringen idag är reovering av hall! Vi ska fixa så hallen blir större och så ska det spacklas och målas. Men först ska vi riva en halv trapp. (För att få utrymmet där) Den trappan använder vi inte iaf, för den är överbyggd.
Ja, så vi har att göra idag, iaf Torda. För jag orkar nog inte så mycket.
Får se hur det blir, men det ska nog bli bra. =)

Tjingeling Millan!

Magbilder!

Nu har jag fått några bilder av dom som vi tog på magen. =) Jag tycker dom blev bra. Lägger upp några, men det kommer för hoppningsvis flera innom kort! =)














Tjingeling så länge! Millan!

Helgen!

Fredagen gick åt att plocka upp allt vi hade med oss till fjällen. Det är ju mindre kul att packa upp än att packa innan man åker. Tvättmaskinen fick göra sitt med. =)
Orkade inte så mycket mera den dagen, jag var så trött och hade ont i kroppen.

Lördagen var jag rätt så pigg faktiskt. Så vi bestämde oss för att åka och fota magen. Och så blev det.
Vi åkte till en som fotar, som vi känner. Men dom blev så bra! Roligt att ha längre fram sedan.
Det kommer komma bilder här snart, så fort jag får dom.

Söndag. Idag ska vi hämta Hampus på fotbollen och skjutsa honom till ett kalas. Det är en timme imellan, så för att underlätta för dom i stan så gjorde vi så. Så han kan gå på kalaset!
Sedan blir det att fixa lite här hemma, tror jag. Vi ska flytta lite hyllor i vardagsrummet. Men, vi får se vad det blir.

Ha en bra helg! Ska Ni göra något kul? Skriv och berätta! =) Alltid kul att folk skriver i Bloggen! *L*

Kramiz Millan!

Fjällen!

Nu kommer det en liten uppdatering från fjällen! =)
Vi åkte i söndags kl 7.30 hemmifrån, och så var vi uppe vid ca 15.00 tiden. Fick stanna flera ggr för Smirres skull. Min med iof, för vad jobbigt det var att sitta länge i bilen när man har tjockis mage! *L*
Men på söndagen packade vi in i stugan och gjorde oss hemma stadga. Det började även snöa med på em.

Måndagen snöade det med och blåste. Men det var inte så kallt.
Jag skjutsade bort Torda och Hampus till backen efter vi ätit frukost. Vid lunch så hade jag gjort mat som jag åkte bort med, så vi åt i värmestugan ihop. Sedan åkte jag hem igen och åkte till baka för att hämta dom vid ca 15.30 tiden. Vi bastade på kvällen och det är inte fel. Torda och Hampus var ute och rullade sig i snön!!! Hahaha..... Inte jag då! Det var kul att se dom i snön iaf! =)

Tisdagen såg ungefär lika dan ut som måndagen förutom att Hampus var med en grupp på kvällen och dom åkte i Trollskogen. Det kom visst troll som åkte skidor och så fick dom korv. =) Han tyckte det var kul.

Onsdagen med var som dom andra, men Torda och Hampus åkte kvällsåk också.

Torsdagen kom och vi fick packa ihop. Lite tråkigt för jag hade kunnat vara kvar en hel vecka. Det var massa snö och under två dagar så kom det över 2 dm. Det var så mysigt!
Vi hade en jätte fin stuga med. 60 kvadratmeter, 2 sovrum, bastu och en öppen spis!

Nu kommer det några bilder också! ;o)

           


           

        
                       

Tjingeling Millan!

En liten paus!

Ja, på ett par dagar iaf! =) Vi ska åka till fjällen och kommer inte hem förren på torsdag kväll. Så det blir uppdatering ev på fredag då.

Det ska bli så skönt att komma iväg ett tag, men tyvärr så ska inte jag åka skidor utan jag ska vara i stugan med Smirre. Så vi två får ut och gå och hitta på annat. Jag får ta igen det nästa år. För då kan jag åka igen. *L*

Ni får ha det så bra så syns vi om några dagar!

Tjing och kramiz Millan!

34 grader varmt!

Idag fick jag börja på vattengympa på Vrinnevi, pga min foglossning som jag har. Inte skönt alls i ryggen och bäcken. Men det var helt underbart att få vara i poolen. 34 grader i vattnet och att få jobba med lätta rörelser.
Det känns mycket bättre nu iaf. =) Så nu ska jag gå varje tisdag tills det är dags, hoppas jag.
 
Man blir helt slut efter ett sånt pass, så nu ska jag bara loppa mig i soffan och inte göra ett dugg! ;o)

Ha det så bra! Kramiz Millan!

Måndags!

Igår var vi hos BM igen. Lyssnade på hjärtat och kollade allt annat som man gör där. =)
Det var jätte bra och bäbis växer som den ska. *L*
Nu är det inte långt kvar ju. Det ska bli så kul......Längtar verkligen nu att h*n ska komma ut. Det gör vi allihop, Hampus framförallt, tror jag. Hehe.....Han pratar med bäbisen i magen och han känner när den sparkar och är väldigt intresserad! Och det är ett stort plus att han känner så. =)

På em åkte jag upp till Anna och tog en fika. Klämde på lille Lukas som är 3 veckor. Så söt han var den lille Snutten! Vi satt och pratade och fikade och till slut så kollade vi på klockan och då var den 21.00!! Ja, tiden går fort när man har roligt! ;o) Eller hur???

Det var min måndag det!

Tjimg så länge! // Millan!

Lite bilder!

Bättre sent än aldrig, sägs det ju! =) Här kommer några bilder från jul iaf! Hehe......


Stina snuttan!



Jag och min Love!


Smirre fick ett ben i julklapp!


Stina provar sin mammas skor! Lite stora kanske?! ;o)


Snart vardag igen!

Nu har Hampus bara en dag kvar på jullovet, sedan börjar allvaret igen. Det har varit skönt med jullov men det ska bli skönt när det blir vardag igen. Få tillbaka rutiner och så. Känner att Hampus behöver börja skolan igen, för han har sådan energi som han inte får utlopp för hemma. Haha... Man orkar inte med i hans tempo. ;o)

Hampus har sovit hos svärföräldrarna igår tills idag. Dom har åkt skridskor, spelat bandy och grillat korv. Så Torda och jag hade en lugn kväll igår för oss själva. Vi tittade på film och bara myste. Lite skönt faktiskt.

Idag har vi varit ute och gått en lån promenad med Smirre. Det var rätt behagligt ute idag inte svinkallt som det har varit ett par dagar nu.

Tjingeling Millan!

2009!!!

God fortsättning på det nya året, får jag säga!! =)
Hmmm, nu är det nytt år med nya möjligheter och nya utmaningar. Det ska bli ett bra år har jag bestämt. Bäbis kommer ju i slutet av mars, så då måste det ju vara ett bra år?!

På nyårsafton var vi hos Linda och Fredrik och firade in det nya året. Vi var 22 st med alla barn också. Så det var fullt hus där. Men det var super trevligt. God mat fick vi med. Helstekt oxfilé med potatisgratäng. Mumms......... Sedan blev det efterrätt. Glass med frukt, godis och lite tilltugg.

Efter maten blev det Sing Star, inte för alla utan en del och barnen. Det är roligt att sjunga, men svårt.
Kl 00.00 så gick vi ut och skålade in nya året och tittade på alla fyrverkerier som grannarna sköt upp. Mycket vackert! =)

Vi var kvar till ca 01.15 innan vi åkte hem. Hampus var helt slut, ja alla barn var trötta! =)

Nyårsdagen var lugn. Jag och Hampus åkte och gratta Louise bara som fyller år då! Där fick vi smörgåstårta, bakelse och massa goda kakor.

Hmmm, idag då?! Ja, jag vet inte vad vi ska hitta på. Det får vi se om det händer något. =)

HUR HAR ERAT NYÅR VARIT?? ;o)

Tjing Millan!

RSS 2.0