Så söt tjej! =)

Haha.... Hon kan sina moves! ;o)Smurf!

Jaha, nu har jag hittat hit igen. =) Duktiga jag! Har haft mycket omkring mig nu ett tag, så jag har inte hunnit sitta vid datorn. Men nu så.......
Skolavslutningen gick jätte bra o dom var så duktiga alla barnen. Tur att det var uppehåll med. Sedan har dagarna gått i ett.
Jag har bråkat med A-kassan o FK! Förvånad??? NEJ, inte alls. Men jag blir galen på dom. Har inte fått några pengar sedan 1 maj. Så kul elller inte! =( Det värsta är ju att det är semester snart med. Då behöver man ju pengar. Men jag kan ju vara glad om jag får pengarna till jul iaf! ;o)
 
Vi har haft det bra med nu när det har varit varm o skönt. Har varit ute o planterat lite blommor o bara njutit av vädret. Man får inte vara bitter för länge, det är inte bra. Man får ta vara på dom bra dagarna o vara glad att man själ o familjen mår bra. =)

Igår var jag hos min bästa granne Anna på en mysfika. Så skönt att sitta där o barnen lekte på gräsmattan. Gott kaffe var det också! =) Snart igen??

Idag var det ju inte det finaste vädret som man vaknade till. Vill ju ha sol o värme ju. Det skulle visst regna hela helgen med. Skit väder!!!
Så man får väl se vad man hittar på.

Vad ska ni göra idag?? =)

Kram på er! Millan!

Den blomstertid nu kommer.........

.......med lust o fägring stor. Skolavslutning är det snart. Då kommer SOMMARLOV!!!!!! Jippi, så skönt det ska bli. Ingen klocka som ringer på morgonen o barnen kan vara uppe längre på kvällarna. =)
Den 10 juni slutar dom.

Idag har Hampus varit på cirkus. Han red kamel, red häst o åt sockervadd. Kan det bli mycket bättre när man går på cirkus? ;o)
Jag har tvättat o suttit i telefon. Jag blir tokig på A-kassan, FK o andra myndigheter. Telefon kö, sedan blir man kopplad o hamnar i en annan telefon kö!! :@ Sedan hör man bara bla, bla, bla, bla, bla.................*fnys*
Men nu hoppas jag att allt har blivit rätt o att jag inte behöver ringa några mera samtal till dom!!

Sommaren är här. Har lapat lite sol dom här dagarna o bara mått bra. Har även hunnit med tvätthögen som morrade i hörnet. ;o) Det luktar så gott när det får hänga ute nu!  Sommardoft.

Vi håller på med Mandis rum också. Har börjat att tapitsera nu. Ska åka o kolla på golv i helgen med. Sedan är det bara att börja möblera. Ska bli så kul att få ett rum till henne med. Lill skruttan!

Nu ska jagg gå o sova. Är så trött!!
Ha en bra kväll!

TjingPling! Millan!

RSS 2.0