Mys!

Just nu sitter jag här o är lite seg. Mandis sover o jag ska kasta mig i soffan snart. Det regnar lite lätt ute o mer lär det väl bli. Ska ju bli skit väder imorgon. Får bli en inne mys dag då. =)

Idag har vi varit hos min syster o hennes man o firat dom. Vi fick jätte god mat. Grillad kyckling o en asgod pasta sallad. Mumma säger jag bara. Till efterrätt fick vi en glasstårta som var hemmagjord. Åh så gott!!! Jag åt så magen stog i 4 hörn. Hehe......

Får se vad som händer imorgon.

Vad ska ni göra?

Kram Millan!


P.s Var tvungen att lägga upp den här bilden på Amanda när hon somnade på mig för ett tag sedan. Så mysigt! =) <3<3

Semester i bilder!

Oj, semester går fort. Har inte hunnit uppdatera här för vi har varit iväg. Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder från våran semester. Det kommer bilder från midsommar o framåt. Så ser ni vad vi har gjort. =)


Amanda på midsommar ute hos Tobben.Amanda o pappa! Sommarmys! =)

Under midsommar var vi hos Tordas bror Tobben, i Lilla-Lövhälla.

Sedan åkte vi till Västervik, Lysingsbadet med husvagn i en vecka.


Amanda på stranden.Smirre var med.Hampus & Mandis! =) Mina 2 hjärtan!Min stora kille! =)En sommarbild på mig.Mitt lilla Troll! =)Hampus & jag!Hampus på ALV med Emil , Ida & Alfred!Lill skruttan! =)Smirre har badat i havet! Det var så skönt tyckte han.


När vi kom hem, åkte vi samma dag upp till Stockholm för att segla i 1 vecka med Tordas föräldrar. Så skönt.
Vi kom upp på söndagen. På måndagen så gick vi på Skansen på fm o sedan på kvällen gick Torda, jag o Hapus på Gröna Lund! Så jäkla kul ddet var! Man blir ett barn på nytt! Här kommer det lite bilder på segel veckan. =)


Jag, Jill, Hampus o Amanda. Jill är barnens kusin.(Skansen)Mandis när vi seglar! Sötis! =)Bad i havet. Det var 21 grader. Mandis ville inte gå upp! ;o)Hampus! =)En blöt handuk är skönt när det är super varmt i båten!


Det var våran semester. Hade jättefint väder varje dag! Så skönt!Hittade en bild på Mandis innan vi åkte. Måste visa hur cool hon är. ;o)
Jag har även hunnit med att åka till min vän Ingela i Karlskoga under ett par dagar. Helt ensam. Det var super trevligt. Alltid lika kul att träffas, då vi ses så sällan. =)

Sedan har allt sprungit på.

Vad har Ni hittat på i sommar?

Kram Millan!

RSS 2.0