Snart så!

Har inte haft ork och lust att blogga nu på ett tag! Har hat ont och känner att det inte är så långt kvar nu! =) Hoppas jag iaf! *L* Så det har bara varit lugnt här.

I lördags iaf så hade vi ju kalas för Hampus på laserdom, och det var populärt kan man ju säga!  Alla ungar for fram och tillbaka inne i spelhallen. Man blev ju sugen själv på att spela. Hehe..... Det fungerade jätte bra iaf.
På em så kom det folk hit och grattade honom med. Vi var 18 pers samtidigt här! Det blev lite fullt. *L* Hampus trivdes och var jätte nöjd med sina presenter. Och det var ju huvudsaken, för det var ju hans dag då!

Vi var på BM i måndags. Den lill* är fixerad nu!
Nr: 2 brukar göra det när värkarna börjar. Så jag hoppas det kommer igång snart. =)
För nu gör det ont och jag har haft lite värkar från och till. Jag orkar inte göra något nu ju. Det är tråkigt! Men jag känner att jag inte är så trevligt sällskap när man har ont. 
- Anna: Jag får komma upp och fika när det är klart! ;o) -

Veckan annars har variit kolugn. Har legat med värmedynan på magen och bara väntat på att det ska sätta igång nu. Men, vi får väl se när den behagar titta ut! =)

Nu har jag uppdaterat lite. Får se när jag har lust och ork att skriva några rader igen. Men när det kommer så ska ni få veta det!! ;o)

Ha det så skönt i solen! // Kramiz Millan!


Fredag!

I torsdags så åkte jag upp till min söta granne Anna på en fika. =) Hon är så go. Vi pratar om allt och skrattar och har oss. Hon är som mig i sättet. Hehe......Så skönt, man behöver inte skämmas för något.
Tiden bara springer iväg när vi ses. Men trevligt som bara den har vi iaf! ;o)

Idag är det fredag och jag och Hampus ska ha en mys kväll för bara oss två. Det är så mysigt att krypa upp i soffan med sonen och äta lite godis och bara vara. Det ska vi fortsätta att ha, även när bebis kommer.

Imorgon är det kalas hela dagen. Först barnkalas på Laserdom och sedan kommer släkt och vänner på em.

Söndagen vet jag inte vad som händer. Det ända som är inplanerat är fotboll kl 10-11 på fm, för Hampus!

Ni får ha det så bra och ha en underbar helg!

Kramiz Millan!


Naglar!

Pillan och jag var och fixade naglarna i tisdags på Finn Dn Stil. SÅ snygga naglar vi fick! =) Eller hur Stumpan?! Det var acryl som dom använde. Jag förstärkte mina och fick fransk manekyr på dom. Pillan lade tippar och fick fransk manekyr. Mycket snyggt!
Vi han med att ta en fika innan vi gick dit med. Trevligt!! =)

Det var min tisdag.

Kramiz Millan!


Hampus 9 år!

Ja, min lilla snutt fyllde 9 år i tisdags, 10 mars! Hipp hipp hurra i efterskott!! ♥
Tiden bara springer iväg. Han börjar 3:an i höst. Han börjar bli stor. Tyckte inte det var länge sedan man hade honom i magen. =)
Men iaf, imorgon ska vi ha kalas. Först barnkalas på Laserdom och sedan på em ska vi ha fest hemma för släkt och vänner.
Man lär nog däcka i soffan i morgon kväll......*L*

Puss min älskade Hampus, Älskar dig!

//Millan!


Fredag igen!

Nästan en hel vecka sedan jag bloggade. Hmmm, får skärpa mig lite ju! =)

I måndags så träffade jag Pillan och tog en fika på stan. Det var lika trevligt som vanligt när vi träffas. ;o)

Tisdagen så hände det inte så mycket, förutom att vi var och stor handlade.

Torsdagen var det dans igen. Som tur är så har inte fotbollen börjat på torsdagar än så det är inte lika stressigt som det brukar vara.

Fredagen då. Jo, då så åkte jag till Anna på en fika på fm. Åkte dit när jag hade lämnat Hampus vid bussen. Så jag var väl där vid 8 tiden på morgonen. =) Satt där till 11 ca, var tvungen att åka hem till Smirre bus då. Men det var super trevligt att få träffa Anna igen, för det var ett tag sedan vi sågs. Vi pratar om allt och inget. Så trevligt! Tack stumpan. Fika snart igen va? Innan jag pluppar ut "lilla pyret". ;o)
Fick ju klämma på lilla Lukas när jag var där med. Han är så söt och han växer fort. Alex var hemma med och han med är så söt. =)

Ikväll kommer det en kompis och hennes kille från Karlskoga på besök. Dom ska sova över här. Det ska bli så kul att få träffa henne igen! Det blir ju inte så ofta tyvärr när vi bor så långt från varandra. Men vi pratar rätt mycket i teleon iaf! =)
Men vi ska bjuda på helstekt fläskfilé med soltorkade tomater och fetaost i. Den ska stå i ugnen i 20 min med så osten smälter. Kroktter och beasås. Mumma!!!

Så kvällen kommer nog gå rätt så fort. Man har ju lite att prata om när man inte ses så ofta. Hehe.........

Vad helgen bjuder på annars får vi se. Men Ni då? Vad ska Ni hitta på? Hoppas Ni får en bra helg!

Varma kramar till Alla! // Millan!


Söndag kväll!

Ja, igår så åkte Torda och jag ut till Villa Fridhem, för en dag för bara oss två. =)
Torda hade bokat och fixat till allt. Fick det i alla hjärtansdag present! Han är min lilla älskling. Han vet vad man behöver och tycker om. ;o)
Vi kom dit och var på relaxen först. Där fanns det det en varm bubbelpool och en större pool där man kunde simma i. Färsk frukt och massa juice fanns det med. Dom fyllde på hela tiden. Mycket gott.
Bubbelpoolen var så skön att ligga i. Vi låg i den nästan hela tiden. =) Sedan hade han bokat en ansiktsbehandling med. Och den var ju helt underbar. Ca 30 min tog den. Så nice! Sedan var det ut i bubbeln igen.
Efter det när vi kände oss klara så gick vi och tog afternon the. Det fanns nybakade scones, snittar med skagenröra, paj mm. Sedan var det att gå på efterrätterna. Hehe... Det fanns ju med hur mycket som helst att välja mellan. Tårta, marängpaj, äppelpaj med vaniljsås, kakor mm. Man fick äta så mycket man ville. Så mätt blev man, kan man ju lugnt säga!! =)
Ja, det var en helt underbar dag! Man var lagom slö när man gick därifrån.

Kvällen blev väldigt lugn. Ryggläge i soffan och en film. Pysmys! Sedan blev det sängen. Man var lite mosig efter den dagen.

Hampus sov hos sin kusin Stina från fre till lör. Där hade det varit full fart! Haha.. Dom är för söta dom där när dom kommer igång. ;o)

Idag så har det varit lugnt. Var med mamma och Hampus på Maxi och kollade lite på dom nya affärerna som kommit upp där. Det kommer bli så snyggt, tror jag när allt är klart. Stort shopping centra! Nice! ;o)
Blev bjudna på mat hos Tordas föräldrar nu i kväll, så nu är vi hemkommna och Hampus har lagt sig.

Hoppas ni med haft en bra helg! =)
Massa kramar till Er från mig! ♥


RSS 2.0