Tisdag!

Idag så tvättade jag, inte världens roligaste men ett måste. Hade inget inplanerat förutom vattengympan med. Så jag gick och vilade en stund på fm när jag hade varit ute med Smirre. Sedan ringde telefonen och då var det Anna. =) Hon kom förbi på en fika. Mycket trevligt att snacka lite skit. Skönt att göra något med, så det gjorde Du rätt i Anna att komma hit! =)
Hon hade med sig Lukas med. Han är så söt och så liten. Längtar till min bäbis nu!! Fick ju kläma på Lukas iaf! ;o)

Sedan var det vattengympa igen. Oh så skönt det är och krypa ner i den varma poolen. *mys* Men man är helt slut efter det passet.

Träffade Torda och Hampus på Bauhaus efter och köpte n ny utelampa. Sedan blev det en tur till MC donalds! *mumms*

Så nu har Hampus somnat och jag är så trött med. Sängen och nanna kudde snart för min del känner jag.

Tjingeling Millan! Sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Mia

Goddag kära syster!! Nu äntligen har fått arslet ur o tittat lite i din blogg! :0) Fina bilder på basketbollen! ;0) Alltså, jämför man våra magar så är de ju nästan identiska!! Tänk om de tittar ut en liten tjeja.....hi,hi,hi. inte för att jag tror det men ändå!! Ha de gott så hörs vi o ses...puss puss ....förresten, nu har jag tänkt att jag ska bli lite bättre o blogga jag med.... har faktiskt gjort en uppdatering nu efter ett halvår! :-o

2009-02-04 @ 10:44:08
URL: http://frusamuelsson.blogg.se/
Postat av: Mia

Ursäkta mitt tidigare inlägg.....hade glömt att jag svarat längre ner....arrgh! en vakcer dag glömmer jag mig själv någonstans på nån parkbänk.... :0)

2009-02-04 @ 10:45:42
URL: http://frusamuelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0