Utmaning!

Detta kopierade jag från en blogg. Verkar riktigt kul, men svårt. PROVA!

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

1. Vad heter du? Millan
2. Ett ord på 4 bokstäver? Moln
3. Flicknamn? Melinda
4.Pojknamn? Matte
5. Yrke? Maskinoperatör
6. Färg? Mörk Blå
7. Klädesplagg? Munktröja
8. Mat? Makaronilåda
9. Sak i badrummet? Massageboll
10. Plats/stad? Malmö
11. Orsak att vara sen? Mopedolycka
12. Något man skriker? Men då...
13. Film? Madagaskar
14. Något man dricker? Multivitamin
15. Band? Metallica
16. Djur? Mungo
17. Gatunamn? Malmgatan
18. Bil? Mazda
19. Sång? Mitt Sommarlov
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Monopol

Utmanar alla som läser min blogg. Glöm inte att lämna kommentar om du ger dig på denna otroliga svåra uppgift. ;)


BM!

Igår var vi hos BM igen. Allt ser jättebra ut och hjärtat slår som det ska. Om man kollar på hur det såg ut med Hampus på kurvan och hjärtslag, så är det skrämmande likt den lill* skit som ligger i magen nu. Är så nyfiken på vad som ligger och guppar runt där inne. =) Men nu är det ju bara ca 4 veckor kvar med. Jippi!!!! Det har gått fort tycker jag!

Vi fick två tider till, men den sista tiden var den 30 mars, och då är det beräknat att komma. Så vi får väl se om vi hinner med den tiden. Tänkte att få ut den innan. Hehe...... Men tyvärr så kan man ju inte påverka det!

Ha d gott! Kramiz Millan!


Ihållande förkylning!

Ja, det var ett tag sedan nu. Jag har legat och inte orkat blogga. Men nu känner jag mig bättre. Det är bara den j*vla förkylningen som sitter i!!! Kan ju bli galen på att vara snorig.
Nu har jag bestämt att vi har haft våran sjukstuga för detta halvår iaf! Ingen mera influensa TACK!!!!!

Tjing Millan!


Sjuk!

Det var för mycket att hoppas på att jag skulle klara mig. Jag blev sjuk i tisdags med feber och förkylning. =( Så därför har jag inte skrivit på ett tag. Har legat i soffan och sovit och inte orkat något. Har fortfarande rätt hög feber och mår skit.
Hampus feber har gått ner lite men han är fortfarande sjuk, feber, hosta och förkyld. Det verkar inte ge med sig!!! Men jag hoppas det stannar här så jag inte får influensan som dom andra har haft. Det skulle jag inte orka med nu.

Det var en liten uppdatering. Skriver mera när jag orkar.

Kramiz från sjukstugan!


Sjukstuga!

Nu är influensan här!! Torda har legat sjuk i veckan och nu är det Hampus tur. Hampus ligger i ca 40 graders feber och har ont i hela kropppen. Stackars liten! Tycker så synd om honom. Nu när det är sportlov och allt.
Men jag hoppas på att det ska ge med sig om någon dag eller två. Man får väl bara hoppas.

Igår var det alla hjärtansdag. Tack vare att Torda inte kände sig hundra så blev det en hemma sittar kväll. Vi köpte hem Kinamat! Och det var super gott. Så vi fick lte mys iaf. Hampus var dålig igår med så vi hade inte kunat lämna bort honom heller.

Nu är jag trött, har inte sovit mycket inatt. Har varit inne hos Hampus 5 ggr, för han sov oroligt och så var han törstig. Så det lutar åt sängen snart.

Ha en trevlig kväll.
Kramiz Millan!


Utmanad!

Jag har blivit utmanad!
 
Regler;

- Gå in i mappen "mina bilder"
-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
-Släng upp bilden från mappen och skriv något om den
-Utmana sex andra personer och länka till dem.



Det blev på en liten Smirre!

Tjing Millan!


Fredagsmys!

Som vanligt försvinner bara veckorna, utan någon vetskap om var tiden tar vägen.
Man får stanna upp ibland och tänka till: "Vad har jag gjort under veckan?"
Hmmm, oftast så brukar jag inte komma ihåg vad man gjort. Haha...Det måste vara för att alla veckor ser ungefär lika ut. ;o)

Igår var Hampus på dans iaf. Dom hade visst dansat något nytt, så han var lite trött när han var klar.

Jag åkte på ljusparty på Hampus gamla dagis på kvällen. Linda och Jeanette var det som hade det. Det var så kul att få träffa brudarna igen. =) För det var ju ett tag sedan.

Idag är det Fredag, och så väntar en veckas sportlov! Så skönt det ska bli. Hampus är här hela veckan, så vi ska försöka hitta på något kul. Tis-ons ska han iaf sova hos Tordas föräldrar. Dom ska till Tropicariet, grilla korv, åka spark, mata änder, spela spel och mycket annat. Sedan ska vi nog gå bort till Yxbacken så han får åka skidor nån dag med. =) Så den veckan lär nog försvinna lika fort som
alla andra. *L*

Men ikväll ska vi ha lite mys med godis och chips.
Vi fick våran nya soffa i veckan, så den är ihop satt och klar. Den är så skön att sitta i. Ska ta ett kort på den och lägga upp den så ni ser hur den ser ut. Kortet kommer senare.

Nu ska jag fixa till mig och snart åka iväg och fika med Pillan. =) Äntligen har vi fått tid till en date.

Ha det så bra och ha en skön fredag!

Tjingeling Millan!


Tisdag!

Igår var vi hos BM, allt var bra och magen växer som den ska. =) Det är bara 1 ½ mån kvar!! Jag längtar!

Idag var jag på vattengympa igen. Oh, det är så skönt att krypa ner i den varma poolen. Men idag så hade dom gjort ett nytt program, det var lite tuffare än det som varit. Men det gör inget, för nu kändes det verkligen att man fick jobba. Får väl se hur man känner sig imorgon. *L*

På fm idag så var jag hos Anna och fikade. Hjälpte henne med att färga håret också. Tiden bara springer iväg när vi träffas. ;o)

Nu ska jag surfa runt lite, sedan blir det nog tidigt i säng känner jag.

Ha det gott!
Tjingeling Millan!


Söndag!

Igår så var vi på fest uti Krokek i någon lokal. Det var trevligt men vi kännde inte så många. Det kom 2 killar och spelade musik vid nio tiden. Dom var helt okey, förutom att ljudnivån var alldeles för hög! Vi var där i ca 2 timmar sedan fick det vara nog. Torda skulle upp och jobba idag med, så det blev lagom. Skönt att komma hem skapligt med när man varit ute och svirat. =)

Idag så har vi forsatt med renoveringen. Städat och målat.
Nu ska vi äta lite kvällsmat och sedan blir det en film innan sängen.

Imorgon ska vi till BM. =)

Ha en bra kväll.

Kramiz Millan!


Grått väder!

Usch, för det här vädret. Är så tråkigt och man får ingen energi, tycker jag. Solen kan väl titta fram?! Så man får lite nya krafter.

Lördag idag då. Vi ska på en fest ikväll. Det blir lugnt men det skulle visst komma en massa folk och så var det ett band som skulle spela med. Ska bli kul. Det var ett tag sedan man var på fest. *L*

Under dagen ska det slipas och målas i hallen. Underarbetet tar så lång tid, tyvärr. Sånt man inte tänker på riktigt när man håller på. Vi får väl passa på att måla innan vi åker, för den grundfärge luktade hemskt!

Vad ska Ni hitta på idag då? Ni kan väl skriva en rad och berätta!

Tjingeling Millan!


Hemma igen!

Nu har jag kommit hem igen. 55:an var inget roligt att köra på. Den var inte plogad eller saltad, så det var lite halt. Men det gick iaf! =)

Jaha, får se vad som händer idag. Det är ju fredag och det är ju skönt. Torda ska väl måla i hallen och fixa lite. Så jag får se vad jag hittar på.

Nu ska jag läsa lite på andra bloggar.

Tjingeling i skogen! M!


Wiiiieeee!!!!!

Nu så!!!! Har fixat till bloggen nu! Ser bättre ut nu tycker jag =)
Ska skjutsa Hampus till skolan nu!

Hörs senare!

Tjing Millan!


Galen!!

Nu har jag hållit på att fixa en ny bakgrund till min blogg. Jag blir tokig på allt man ska göra. Men jag tror att det blev bättre. Vissa saker försvann tyvärr som jag hade lagt dit. Ska se om jag kan fixa till det i morgon. För nu ska jag sova. Skiter i det här med data nu! *suck*

Sov gott! Hörs i morgon igen!

Kramiz Millan!


Snö!

Yrvaken och trött stapplade jag ur sängen nu på morgonen. Sov så skönt när klockan ringde. *suck*
Men, men....... Tittade ut och såg att det var vitt och snön seglade ner från skyn. Jag personligen tycker om snö, det blir ljusare och så blir det inte så skitigt! Fast det kommer nog inte att ligga kvar. Som vanligt!

Igår så var Hampus och Torda i Yxbacken och åkte skidor. Jag själv var hemma och pysslade lite. Är så sugen på att åka skidor! Blir lite smått sur att jag inte kan nu. Men jag väntar tills nästa vinter, för då får man se upp i backen för då kommer jag!! =)

Hampus har dans idag. Den har börjat igen. Han tycker det är så kul att dansa. Streat Dance heter kursen som han går på. Hip Hop stuk på den.
Efter det så ska vi till en kompis på en fika. Vi har inte setts på jätte länge. Ska bli trevligt.

Nu ska jag försöka få något gjort här. Ha dé gott!

Kramiz Millan!

Tisdag!

Idag så tvättade jag, inte världens roligaste men ett måste. Hade inget inplanerat förutom vattengympan med. Så jag gick och vilade en stund på fm när jag hade varit ute med Smirre. Sedan ringde telefonen och då var det Anna. =) Hon kom förbi på en fika. Mycket trevligt att snacka lite skit. Skönt att göra något med, så det gjorde Du rätt i Anna att komma hit! =)
Hon hade med sig Lukas med. Han är så söt och så liten. Längtar till min bäbis nu!! Fick ju kläma på Lukas iaf! ;o)

Sedan var det vattengympa igen. Oh så skönt det är och krypa ner i den varma poolen. *mys* Men man är helt slut efter det passet.

Träffade Torda och Hampus på Bauhaus efter och köpte n ny utelampa. Sedan blev det en tur till MC donalds! *mumms*

Så nu har Hampus somnat och jag är så trött med. Sängen och nanna kudde snart för min del känner jag.

Tjingeling Millan! Sov så gott!

Måndag em!

Har precis lagat mat och ätit.  Så nu är man mätt och belåten. =)
Ska iväg sedan på ett möte på FK. Det skulle vara någon som pratar om föräldrapenning och annat som inkluderar när får barn. Kan vara bra och gå på, för något har säkert ändrat sig sedan jag fick Hampus. *L*
Hampus ska vara hos mormor och morfar under tiden vi är där.

Hmmm, solen var framme idag. =) Man känner sig så glad när den kommer fram. För man är ju inte bortskämd med den iaf. Så skönt att det är lite ljusare nu på morgonen när man går upp med. Man känner nästan att våren är inte så långt bort! *mys*

Nu är det fixar time, innan vi ska åka. Så ha det kanoners så länge!

Kramiz Millan!

Varför lyssnar inte män????

Varför lyssnar inte män..

Fru Johanssons diskmaskin gick sönder och hon tog kontakt med en
servicefirma, som lovade skicka en tekniker nästa förmiddag.

Fru Johansson hade avtalat ett möte samma förmiddag och instruerade därför teknikern:

'Nyckeln ligger under dörrmattan. Laga diskmaskinen och lägg fakturan på bordet.
Ni behöver inte vara rädd för hunden, han kommer inte att röra er.
Men tala absolut inte med papegojan!'

När teknikern anlände dagen efter, fann han nyckeln under
dörrmattan, öppnade dörren och stod öga mot öga med den största och mest
skräckinjagande hund han någonsin hade sett (Lukas). Hunden var dock
genomsnäll och tittade lugnt på, medan teknikern lagade diskmaskinen.
Papegojan däremot kastade nötter på honom, skrek, skällde och överöste
honom med obsceniteter. Tillslut kunde teknikern inte bärga sig längre och
röt åt papegojan:

'Håll käften, din fula, jävla kråka!'

Då svarade papegojan: 'Hugg, Lukas! '

VARFÖR KAN MÄN ALDRIG LYSSNA PÅ VAD KVINNOR SÄGER?!


Fick denna av Jenny! Haha.......Den är ju klockren.......=)

Kramiz Millan!

RSS 2.0