Dagens Historia!

Fick en kanon historia av Jenny, för ett tag sedan. Var tvungen att lägga ut den här. =)

"Man är aldrig för gammal att starta eget."

En gammal gumma kom gående med två svarta sopsäckar på släp, en i var hand.
Det var ett litet hål i en av säckarna och en hundralapp kom utfarande. Detta observerades av en
poliskonstapel, som hejdade gumman och visade henne sedeln och hålet.

Tack snälla konstapeln, sa gumman. Hela säcken är full med hundralappar, men tro inte att jag stulit dem. Jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kissa i min trädgård varje gång det är match. Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger: 'Hundra kronor, annars klipper jag av den'.

Det var ingen dum idé, skrattade konstapeln. Är det hundralappar i den andra svarta säcken också?

Nej, det är ju inte alla som betalar... 


Haha, det är klockren!

/Tjingeling Millan!

 

Lite uppdatering!

Förra helgen var mamma och jag ute i skogen en sväng. Det var ju så skönt ute då med. =) Vi gick och pratade och hade trevligt, tills jag tittar upp och ca 20 meter från oss står en ÄLG!!!! Oh herre gud, jag är ju inte så förtjust i att träffa på dom så där. Men vi stog stilla, så då luffsade han åt andra hållet. Det var troligt en fjolårskalv, men ändå.*hehe* Vi blev inte kvar så länge i skogen efter det!
När vi åker hem, så kommer vi vid händelö och där precis framför våran bil kommer det en älgtjur ut på vägen!! Men då satt vi ju i bilen, så det var lugnt.*haha* Men vi såg två älgar på en och samma dag. Det är ju inte så vanligt att man ser dom. Inte här iaf!


I måndags så träffade jag Pillan på stan, och vi tog en fika, det var jätte trevligt. 
Vi har inte träffas på jätte länge, så det var kul att snacka lite om allt möjligt! =)

Jag var hos Tessan i onsdags på en fika och snackade lite skit. =) Sedan skjutsade henne till stallet. Träffade hennes häst Jaspis. Hon är så fin den hästen! =)

Torsdagen var som vanligt med dans och fotboll.

Idag är det fredag! Jippi........... Idag ska jag och Jenny på ljusparty hemma hos Petra. Veronica och Petra har ett party ihop.
Hampus får vara hos Jimmy och leka med Eddie under tiden vi är i stan.
Ska bli lite roligt att komma ut en sväng. =)


Nu ska jag få i min son lite frulle här. Ha en bra dag!

Tjingeling Millan!

Idag är det kalas!

Idag fyller min älskling år! Hipp, hipp, Hurra, hurra, hurra!!! Det kommer lite folk under dagen på fika, det ska bli trevligt.
Har handlat en jordgubbstårta som vi ska bjuda på. Mummsig!!


Igår var jag och T och stor handlade på City Gross. Herre min gud vad folk det var. Det var ju barnbidrag och muppbidrag. Det märktes då. *haha*
Vi sprang på Lena och Tessan där. Vi pratade lite. Ska nog till Tessan på fika på onsdag. Snacka lite skit och kolla in deras lägenhet innan dom flyttar. =)


Nu ska jag fixa lite här innan det kommer någon.
Ha en bra helg!

Tjingeling Millan!

Trött!

Usch, idag är jag sååå trött och har huvudvärk med. *suck* Ska nog lägga mig en stund sedan efter när jag har varit med Hampus till bussen. Kallt satan ute är det ju med. Inget roligt alls. =(
Men, men.........Sånt är livet.
 

Igår rensade vi i garagret. Slängde en massa skit. Så skönt det var. Nu finns det massa plats helt plötsligt! *hehe* Man sparar på sig för mycket saker. Men nu har vi rensat en hel del under en period, så nu finns det inte så mycket skit kvar. =)


Nu ska jag fixa lite här innan vi går!


Ha de bra.......// Kram Millan!

Sommar!

Jag saknar sommaren. Med jordgubbar, sköna sommarkvällar, grilla och vad allt annat som tillhör sommaren. =)

Längtar bort till solen och värmen!


Visst ser det skönt ut?? Mmmm, man får drömma sig bort.

Ha en bra dag!

Kramiz Millan!

Tråkigt väder!

Fy satan vad det är kallt ute.*burrr* Det var bara 3 grader för någon dag sedan. Hmmmm, det blir inte någon mera värme här inte, nu är det höst på riktigt!
Så idag blir det nog att plocka fram höst/vinter kläder och skor. Och få bort sommar sakerna, för dom har man ju ingen användning för nu ju. Lite synd tycker jag, för jag har massa skor och kläder som inte har fått kommit ut i sommar. =( Men det får jag ta igen nästa sommar, hoppas då att det blir en varm/solig sommar!!!

Som sagt, så ska jag riva i garderoben här och se vad man hittar för kul.

Hej svejs i Lingonskogen! / Millan!

Busfabriken!

Igår var Hampus på Eddies kalas på busfabriken. Star Wars tema var det. Jag hjälpte Jenny med alla barnen, 13 st var dom.
Först fick dom leka själva en stund, och sedan fick dom gå in i rummet. Laserdoom ingick i Star Wars rummet, lagen fick spela i 15 min var. =) Jenny och jag fick vara med i varsit lag med.*haha* Så kul det var.
Sedan blev det mat och glass. Det som var lite synd var att kalaset blev lite försenat, skulle sluta vid ca 18 tiden, men det blev vid 19 tiden ist. Men vad gjorde det, barnen hade askul! =)
Jag var helt slut när jag kom hem.*haha*

Men Jenny och jag sa att det blir Laser doom i stan någon gång. Det var så länge sedan jag spelade det, men det är ju superkul!!! =)

Det var våran lördag. Kvällen slutade i ryggläge i soffan med en film. Hampus somnade gott iaf!

Tjing Millan!

Födelsedagskalas!

Igår fyllde Hampus bästis, Eddie, 7 år! Vi var där och grattade honom och fikade. Han hade fått Lego Star Wars på PS, som grabbarna spelade. =) Dom satt där och hade knappt tid för fika. *hehe* Dom är för söta!

Sedan åkte vi hem och gick ut med Smirre och sedan var det sängdags.


I dag blir det lite körigt. Hampus kommer hem vid två. Kl 16-17 är det dans, som börjar idag. Kl 17.15-18.30 är det fotboll. Dansen är i stan och fotbollen i Åby. Så det blir ju lite snärjigt, kan man nog säga. Men det går. =) Han får väl komma lite senare till fotbollen, det är ju inte hela världen.

Vad händer själva idag då?


Tjingeling M!

Helg uppdatering!

I lördags var först jag och Hampus med Smirre i skogen och gick i 1½ tim, sedan åkte vi till T:s mamma och gick ut i skogen i ca 2 tim. Men då fick Smirre vara hemma för han var jätte trött efter första promenixen. =) Men vi var helt slut efter dom andra timmarna i skogen. Skönt var det och svamp hittade vi.*hehe* Så det var helt okey.
Men när vi kom hem så gick jag och lade mig en sväng i sängen för jag var så trött.

När jag vaknade så fixa vi till oss och åkte och bowla. Hampus var så duktig! Det var inte mycket rännan där inte. =) Det var jätte kul. Efter det så tittade vi på "raggarbilarna" på stan som åkte på Kungsgatan fram och tillbaka. Många fina saker fanns det. Jag ska ha en sån en vaker dag!*haha*


På söndagen hade vi valpträff, från kullen Smirre kommer ifrån. (Bilder kommer senare.) 
Vi var 7 st valpar som var där. Dom var väldigt lika alla valpar och dom hade så roligt med varandra. =) Inte mycket vila där, det var fullt ös hela tiden. Mamman och pappan var där med.
Det var kanon väder och så var vi på ett jätte stort gärde. Där satt vi och fikade och pratade medan valparna lekte. Det var jättekul!


Tjingeling M!

RSS 2.0