1:a advent!

Mörkt och tråkigt väder ute, ingen snö som lyser upp. *suck* Det hade varit lite mysigare om det fanns lite snö  ute ju.
Men iaf, det är 1:a advent idag och vi ska iväg och titta på Hampus sista fotbollsmatch för sessongen. Den spelas i Krokek mellan 10-12. Ska bli kul att kolla på dom. =)

Igår så gjorde Torda och jag plankstek på kvällen och åt. Det var supergott!! =) En lugn och mysig lördakväll.
På em kom Ingela förbi på en fika innan hon skulle åka hem till Karlskoga! =) Hon hade varit här nere och hälsat på lite folk. Min lilla Gummsan! Det är så kul när vi ses, för det blir ju inte så ofta, tyvärr. Det är ju en liten bit imellan oss!


Nu har jag inte mera att skriva. Kommer säkert igen senare! =)

Tjing, Pling så länge Millan!



Fotboll ute!

Herre gud vad det blåser ute. Ungarna hade träning ute idag med, men som tur var så är det sista träningen nu för denna period. Dom tränade dock inte hela tiden idag, för det var kallt och blött och blåste halv storm. *burr* En av ungarna hade ramlat på gräset och var dyngsur. Konstigt om han inte blir sjuk.
Jag tycker det är förskräkligt att dom måste vara ute och träna och att det inte finns några tider för inne träning.

Nu ska jag surfa runt lite och kolla läget och läsa lite bloggar! =) Ett trevligt kvällsnöje och se vad Ni andra gör om dagarna........


Tjingeling Millan!

Tö väder!

Kunde inte snön få ligga kvar nu?! Det blir ju mycket ljusare ute och blir det inte så skitigt heller. Hmmm, det kommer väl mera snö snart, hoppas jag! =)

Igår hade Hampus och jag ett race med hans jultidningar. Vi åkte omkring hela kvällen. Hehe......Vi stannade en sväng hos Anna när vi lämnade där, hon bjöd på kaffe. *mumms* Det är alltid lika trevligt att få prata och fika lite. HAmpus och Alex lekte hejvilt när vi var där. Sötisar, dom hade jätte kul! =) Anna och jag satt i köket och drack kaffe och pratade loss under tiden. Mycket trevligt!

Idag så är det ju den berömda torsdagen igen. Haha....Kul för ungarna och vara ute ikväll och spela fotboll då, INTE!!!!! Hur blöta kommer inte dom vara??? Hoppas bara att inte Hampus blir sjuk. Ja, ja, vi får väl se hur det ser ut på grusplanen idag.

Annars så händer inte mycket. Ska väl hitta på något iaf. =)

Ha det gott!

Tjing Millan!

1 månad till jul!

Observerade idag att det är bara 1 månad till julafton!! Men jag har ingen panik för det, som vissa andra får. Hahaha........
Ska väl ta en dag innom snar framtid och inhandla dom sista julklapparna. Det är några kvar. Eller en hel del, tror jag?! *fniss!* Får ta med mig Torda då med så kan man kolla ihop. =)

Ja, man kan ju tror att det är riktig vinter ute idag. Det blåser och snöar. Här hos oss så är det det massa snö på sina ställen och på vissa är det knappt något, pga att det blåser. Det hade räckt med att det hade snöat tycker jag, hade varit mysigare då. Det blir ju så kallt med blåsten.
Men Smirre är helt galen i snön, nu när vi var ute så ville han inte gå in!! Han fick spatt eller något ute, han bara sprang runt, runt som en galning! Hahaha...... Han är för söt Snuttisen!


Tjing Millan!

SNÖ!!

Jaha, nu kan man ju säga att vintern har kommit iaf. Kollade ut när jag vaknade och trodde inte mina ögon! Snöstorm!!! Kallt satan!
Så idag skjutsade jag Hampus till skolan, ist för att stå och vänta på bussen i det här vädret. Tur man har framhjulsdrivet på bilen. För här var det ca 10-15 cm snö på sina ställen, där det hade blåst igen.
Men, men, jag hoppas taxin kommer hem ordentligt iaf efter skolan.


Igår så hade jag tuppewareparty här. Det var trevligt med lite folk här. =) Hampus och Torda passade på att åka in till badhuset under tiden. Dom hade haft det jätte bra. Hampus var helt slut när dom kom hem. Hihihi......


Idag så ska jag byta lite gardiner här hemma och så blir det nog lite julbak när Hampus kommer hem. Lussebullar, pepparkakor och julgodis, om vi hinner allt. Annars så blir julgodiset imorgon. =)
Nu har man ju lite julstämmning iaf när snön kommer. Hoppas den får ligga kvar nu bara så det inte blir blask av allt. För barnens skull och min......Hahaha......Jag tycker det är så kul med snön. Åka pulka, snowracer och skidor. Bara busa omkring i snön är ju roligt! =)
Smirre med tycker om snön då. När jag släppte ut han i morse så blev han galen. Han for som en raket fram och tillbaka med nosen i snön. Det såg så roligt ut.

Nehej, nu måste jag göra någon nytta här.
Ha en kanon dag i snöstormen! =)

Tjingeling Millan!

Fryser arselet av mig!!!

Oh my good, så j*vla kallt det är ute. 3 minus stod termometern på och så sol ute. Hmmm, kanske inte så kallt tänkte jag innan jag gick ut med Smirre. Men det BLÅSTE ju!!!!! Så det känndes som 20 minus ute. *burr* Inte skönt alls. Läste att det skulle blåsa ännu mera i morgon. USCH!!! Blåsten behöver inte vara med ju.......

Nu ska jag göra mig och Hampus iordning, vi ska in till stan en sväng och kolla runt lite. Får se om vi hittar något kul. =) Ev några julklappar som vi inte har inhandlat än. Hihi, vi får se.

Vad ska Ni göra idag då? Skriv en rad när Du ändå är inne och kollar runt! =)


Tjingeling Millan!

Klockan!

Haha....... Jag har inte tänkt på att min klocka på sidan gick en timme före. Men nu är det fixat! =) Tur att Eddie såg det, så jag kunde ändra! =) Tack!


Nu blir det kvällis snart, sonen ligger i badet för upptining från fotbollen. Men det var visst sista gången nästa gång som tur är. För dom spelar ute då med. *burr*

Ha det gott!

Kramiz till alla! Millan!

Tiden....

Ja, vad ska man säga?! Tiden den bara försvinner. Ibland undrar jag var den tar vägen?! Hmmmm...... Ja, ja, det är en värdslig sak. =)

Igår iaf hade vi sista kursdagen på bruksan. Vi skulle göra ett eget program och visa upp. Det gick jätte bra. Ska anmäla oss till en kurs till i vår. Den skulle visst börja i slutet av mars eller början av april. Och det låter ju kanon!! Jag ska ju ha barn då ju. Får väl gå höggravid första gången kanske. Hehe..... Ja, det löser sig med det. =)

Torsdag idag då. *pust* Fara och flänga som vanligt på torsdagar. Jippi........ Men vad gör man inte för barnen?! =D

Håller på att tvättar nu med. Hörde hur tvätthögen morrade åt mig, så det var lika bra att ta tag i den! Så det ska jag roa mig med nu ett tag!

Ha d gott!

Kramiz M!

Fiske!

Nu har jag och pappa varit och fiskat en sväng. =) Det är kul att fiska, helst om man får något också. Men så var det inte idag. Ingen tur alls. Inte ett napp ens en gång. *suck* Det blåste halv storm med ju. Haha......Men med ordentliga kläder på sig så frös vi inte iaf.
Det gör inte så mycket att det inte blev något, för det var skönt iaf att komma ut en sväng och bara vara. Det är rogivande att fiska och vara i naturen.

Nu ska jag fixa något att äta. Magen börjar kurra lite. Torda sover fortfarande, så får väl se när han vaknar upp ur koman! Hehe.....

Kram så länge Millan!

Lördag!

Inatt kl två fick jag hämta hem T. Lagom rund under fötterna. Haha..... Det får man vara när man har varit  ute. Får väl se när han behagar att gå upp idag ist. =) För han brukar inte må så bra dagen efter. Vi får se.
Blir nog lugnt idag, har inget planerat. Något ska vi väl hitta på iaf jag. =)

Känner mig rätt utvilad idag. Kan vara att jag var själv igår och bara kopplade av. Det var så skönt. När jag kom hem från mina föräldrar så blev det ett skönt bubbel bad. Efter badet så tände jag massa ljus och kröp ner i soffan med en skön filt. Tills det var dags att gå och sova.
Man skulle ha flera sådana dagar för sig själv, man behöver det. Speciellt om man är mamma. *L*

Nu ska jag sväva omkring i syberrymden ett tag. Ha en bra dag!

Tjing Millan!


Surrogat historia!

Fick den här historien av Veronica. Haha.... Den är bra! // Tjing Millan!



Eva och Sven Holmlund som inte lyckats få några egna barn, hade bestämt
               sig för att anlita en s.k. Surrogatpappa för att bilda en liten familj.
På morgonen den dagen surrogatpappan skulle komma på besök, kysste Sven sin Eva och sade:
- Jag sticker nu älskling, han kommer nog när som helst.

En halvtimme senare kommer en babyfotograf till bostadsområdet för att
försöka sälja sina tjänster med hjälp av dörrknackningsmetoden.

- God morgon fru Holmlund. Ni känner inte mig, men jag har kommit för att...
- Oh! Ni behöver inte förklara och säg gärna Eva, svarar fru Holmlund,
jag har väntat på Er halva förmiddagen.
- Verkligen säger fotografen, det var väl bra det, jag är ju specialist på bebisar.

- Det var just det som jag och min man hoppades på, kom in och sitt.
- Hur kan vi nu komma igång? säger Eva lätt rodnande.


- Överlämna det problemet till mig säger babyfotografen, jag brukar oftast
först försöka med ett par omgångar I badkaret, sedan en på soffan och
kanske ett par på sängen. Ibland kan det vara idé med en omgång på
vardagsrumsmattan, där det blir lättare att rulla runt I pigga ställningar.


- Badkaret, vardagsrumsmattan? Inte konstigt att det gick dåligt för mig och Sven.
- Tja, Eva ingen kan väl garantera nåt perfekt varje gång. Men om vi provar flera
olika ställningar och jag knäpper från sex eller sju olika vinklar är jag säker på
att Ni kommer att bli nöjd med resultatet.


- Jag hoppas att det går ganska fort, säger Fru Holmlund hest.
- Viss tid måste man nog räkna med, I mitt yrke måste saker och ting få ta
nödvändig tid. Jag skulle kunna skjuta några snabbisar på kanske fem
minuter, men då skulle Ni nog inte bli så särskilt nöjd med resultatet.


- Skulle jag inte det svarar Fru Holmlund lätt frågande. Fotografen öppnar sin
portfölj och tar fram en mapp med barnbilder.
- De här fixade jag på taket av en Londonbuss säger han med ett leende.
- Oh min Gud!! Utropade fru Holmlund medan hon allt mer intensivt börjar
tugga på en näsduk.
- Och de här tvillingarna blev verkligen lyckade trots att deras mor verkligen var
svår att arbeta med. Fotografen räckte över fler bilder till fru Holmlund.


- Var hon svår? frågade fru Holmlund.
- Ja jag är rädd för det. Jag blev till slut tvungen att ta henne till
Kungsträdgården för att få jobbet ordentligt utfört. Folk trängdes omkring
oss i fyra eller fem led för att se ordentligt vad vi höll på med.


- I fyra eller fem led? väste fru Holmlund medan hennes ögon nu stod rakt ut av
blandad skräck och förvåning.
- Just det, sa fotografen och I mer än tre timmar dessutom. Mamman gnällde
och skrek konstant hela tiden, så jag hade verkligen svårt att koncentrera
mig på uppgiften. Mörkret närmade sig också, så jag blev tvungen att jäkta
på mina skott, men till slut när några ekorrar började att nafsa på min
utrustning blev jag tvungen att ge upp. Fru Holmlund lutade sig framåt.
- Du menar att de verkligen tuggade på Din .ooööhhhh .utrustning?


- Ja precis så var det, om Du är färdig nu så sätter jag upp mitt stativ så vi kommer igång på allvar.
- Stativ??? Eva börjar nu att se väldigt oroad ut.
- Ja, jag måste använda ett stativ att vila min Canon mot. Den är nämligen
alldeles för stor att hålla själv... Medan jag gör mig klar för aktion. ?


Förstår du Fru Holmlund? Hallå, Fru Holmlund!!??....   
 



 


Fredag kväll!

Jag har min egen tid ikväll. Så skönt! Behöver inte ens laga mat ikväll. =) Har blivit bjuden på middag hos mina föräldrar. Hasselbackspotatis och kyckling. Mumma. Man får ha det så ibland. *L*

Torda och jag var på stan en sväng innan jag lämnade honom. Blev inte så länge, men det räckte. Åkte sedan hem och avnjöt lugnet hemma. *mys*

Ska äta nu och koppla av. Tills inatt, Torda ska ringa när han ska hem. Blir ju lite dyrt med taxi annars. Men det gör inget, jag får ju gå och sova när vi kommer hem igen och så får jag ta igen det när det är min tur att gå ut. Hehe.....


Ha en bra kväll!

Kramiz Millan!

Helg!

Jaha, nu är det fredag igen då. Gud så fort dagarna går. *pust* Snart är det jul med. Julklappar då??? Hmmm, jag som skulle börja tidigt i år. Haha..... Vilket skämt. Jo, lite har jag handlat med det är massor kvar. Men, men, man hinner nog iaf. =)

Idag är Torda ledig från jobbet, så vi ska gå på stan en sväng och sedan ska han ut med jobbet till Bomull. Jobbet bjuder på mat och dricka. Det var ca 140 st som var anmälda. Vilken fest det kommer bli! *fniss* Så jag är helt ensam ikväll. Ska nog ta ett bad och sedan krypa ner i soffan och bara vara. Så skönt! Hampus är inte hemma heller, han kommer hem på onsdag igen. Så egen tid ikväll! Jippi!

Tjing så länge! M!

Fika!

Jag passade på att åka till Linda och fika en sväng när Hampus spelade fotboll. Det var evigheters evigheter sedan vi sågs. Det var jätte kul att träffa henne igen. =) Hoppas det blir snart igen. Får ju inte bli för länge mellan gångerna. Hehe......

Ha en bra kväll.

Kramiz Millan!

Bullbak!

Idag har jag varit duktig. Vaknade kl 6.00 och kunde inte somna om. Så jag gick upp och åt frulle och sedan gjorde jag bulldeg. =) Väckte Hampus så han kunde äta med innan skolan. När degen jäste så skjutsade jag Hampus till skolan idag. Hem igen och började baka.
Gick en sväng med Smirre när jag var klar och gick och lade mig i sängen en sväng. Och somnade! Hahaha...... Var lite trött.
Vaknade och åkte och hälsade på Tordas föräldrar vid huset. Tog ju med mig en påse bullar med så klart till fikan. =)

Sedan är det ju torsdag som vanligt då! Med dans och fotboll. *pust* Mycket åkande. Men det funkar!
Är hemma nu med sonen i badet, ska fixa kvällsmat snart. Sedan är det läsläxa och sova. För min del blir det ryggläge i soffan när Hampus har lagt sig. =)


Tjingeling Millan!

Jag blir galen!

Har fått en j*vla halsbränna på kvällarna nu, inte varje kväll men nästan. Jag blir galen på det! Så himmla jobbigt. Men idag ska vi till barnmorskan på kontroll, så jag ska prata med henne om det så jag kan köpa något för det. *morr*
Fast för övrigt så ar det bra. =) Igår var 1:a gången som man kunde känna något utanpå magen. Hehe... Det är häfftigt tycker jag.
Som sagt så är det kontroll idag kl 14.00. Sedan ska vi åka och kolla på en ny matta till vardagsrummet och ev en ny soffa. Vi får se vad vi hittar. Ska bara titta idag. =)

Ikväll är det hundkurs igen. Jag har inte tränat så mycket som jag ska, kanske. Men det vi har gjort kan Smirre mycket bra. Han är väldigt lättlärd som tur är, och så vill han göra saker också. Så det ska nog gå bra, hoppas jag.

Nu är det lite fix som står på planeringen.
Ha det gott!

Tjingeling Millan!

Onödigt Ovetande!

Ja, vad ska man säga?! Jag har varit inne på en del bloggar och läst. Det verkar som dom flesta har massa saker att skriva om, och inte bara en gång per dag utan flera. Hmmm.........Så går jag till mig själv och tänker på vad jag skriver om. Ja, det är nog mycket onödigt ovetande på min sida. Haha.......
Men för min del så tycker jag det är skönt ibland och bara skriva några rader på vad som hänt här eller vad man gjort. Det kanske inte blir några långa inlägg, men vad faan. Bara ha en sida där man kan skriva vad som helst.
Det som är extra kul tycker jag, är när Ni som läser bloggen lämmnar en kommentar! =) Det får ni mer än gärna göra.

Nu har jag skrivit av mig lite här igen. Det har inte hänt så mycket. Jo, jag var på föräldramöte igår. På Åbys bibliotek. Lite info om skolan och så fika så klart. =)
Regeringen har ju kommit med att alla barn ska få skriftligt omdömme nu i skolan, från åk 1. Det ska våran skola börja med till nästa termin, för det har precis kommit hit. Så vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag fixa till mig och åka och fika hos en kompis. =) Skönt att komma hemmifrån ett tag.
Ha det gott!!

Kramiz Millan!

En vacker Ros!


Farsdag!

Idag har Hampus och jag varit hos mina föräldrar på middag. Det var trevligt. Syster och hennes familj kom dit med. Så blev det fika efter det. Känns som magen står i 4 hörn nu. Hehe......

Torda var hos hans föräldrar och hjälpte till att spika. Deras hus kommer på onsdag redan och då måste grunden vara klar. Så det ska bli spännande att se hur det kommer se ut.
Dom bygger nytt hus om jag inte har skrivit det förut. =)

Så Hampus och jag åkte upp dit och tittade hur det såg ut på em, och då var dom klarar med spikandet. Så nu sitter Hampus och Torda och spelar tvspel och jag sitter vid datorn.
Blir lite kvällsmat sedan och sängen för Hampus. Det är ju skola imorgon igen.

Kramiz Millan!

7 saker!

Nu har jag blivit utmanad av Linda! =) Jag ska berätta 7 saker om mig själv som helst ingen vet! Hmmm, ska försöka komma på 7 saker, men det blir nog inte lätt. Hehe...

1. Jag sjunger i bilen!

2. Kollar en extra gång om spisen eller pekulatorn är avstängda innan jag åker hemmifrån.

3. Sparar för mycket. Kan ju vara bra att ha. Haha...

4. Kan vara slarivig av mig hemma, med kläder.

5. Svär för mycket.

6. Tror på det övernaturliga.

7. Knäpper med en bläckpenna om jag sitter med en sån.


Nu så. Jag fick ihop 7 st iaf. Men det var lite svårt. =)
Jag utmanar Tessan, Svala, Karin, Anna och dom som vill göra detta!

Tjing Millan!

Fredag kväll!

Jag trodde att jag skulle bli pigg efter att jag gick med Hampus till bussen. Joho att jag blev: INTE!!! Kom hem och lade mig i soffan och somnade som en stock med en skön filt uppdragen till hakan. Haha.... Vaknade efter typ 2 timmar. Hmmm, nåja det var skönt som attan iaf att blunda en stund. =)
Gick upp och fixade lite och åkte vid 12.45. Hade lite att uträtta innan jag åkte till Hampus skola. Vi hade utvecklingssamtal idag. Efter det så åkte vi till Jenny & Jimmy så barnen fick leka lite och vi drack kaffe! Det var lika trevligt som vanligt när man är där. =)
Jag fick maka och klä om Hampus där, inför Halloween diskot på skolan. Han blev en Drakula!
(Bild kommer senare!) Han blev ascool iaf! hehe....

När jag hade lämnat Hampus åkte jag hem och gick en sväng med Smirre. Sedan blev det lugnt ett tag innan jag hämtade upp han igen. Det var så kul att se dom andra barnen med när dom var utklädda. Det fanns skelett, häxer, spöken och andra demoner. Dom var så söta! Det hade varit ett lyckat disko iaf enligt klassföräldrarna, barnen hade haft jätte kul. Det var ju huvudsaken. =)

Nu har Hampus lagt sig, han var helt slut när han kom hem. Ögonen stog i kors på han. Så han inte lägga huvudet på kudden innan han slog ihop sina blå. Min lilla snuttis. Han är för go.
Jag själv hamnade vid burken en stund, ska surfa runt och kolla lite innan jag stänger ner.

Ha en bra kväll. Sov så gott och dröm sött!

Kramiz en tröttis Millan!

Sängen!

Trött som satan idag. *gäsp* Känns som jag har grus i ögonen. Vill bara krypa ner i min sköna säng igen och sova. Mmmmm.......
Men nu är det frulletajm för Hampus och sedan ska vi gå till bussen. Man lär väl piggna till när man kommer ut. =)

Skriver lite senare igen.........

Tjingeling M!

Fika!

Kaninen kom in i onsdags iaf. Så nu får det börja att snöa och bli skitväder. För kaninens skull, för han är inne nu. Men jag vill inte ha sånt väder!! *usch*

Igår var jag och for i Åby lite, lämnade lite Oriflame kataloger till folk och efter det åkte jag till Anna och tog en fika. =) Vi har inte setts på ett tag nu så det var jätte trevligt att träffas. Hon är go den tjejen, lika pratglad som mig. Haha...... Det är roligt att hon bor så nära med. Vi är ju nästa grannar. =) Måste vi göra snart igen.

Jag var faktiskt och hälsade på Hampus dagis igår med. Det var jättekul, det var sig likt. Men Linda och Jeanette var ju inte där tyvärr, för dom var med några barn till biblioteket. Men dom får jag träffa nästa gång jag kommer dit. Då får Ni allt vara där!! =)
Men jag träffade andra fröknar som Hampus hade. Lite kul att träffa dom igen.

Nu ska jag läsa lite andra bloggar! =) Får se vad dom har hittat på under dagen.

Ha en bra kväll!

Tjingeling Millan!

Pustar ut!

Nu sover Hampus, diskmaskinen och tvättmaskinen är i full gång. Jag sitter framför dator nu och pustar ut efter en hektisk dag.
Iof var fm lugn men ändå. Åkte hemmifrån kl 14.45 för att åka till Toy´s R Us. Var tvungen att hitta en hallowen dräkt till Hampus. Hans klass ska ha Hallowendisko i morgon kväll. Efter mycket om och men, så fick fram en dräkt. Drakula blev det. Då var kl 15.30. Satte oss i bilen för att fara iväg till dansen som börjar kl 16.00. Men vi hann iaf. =)
Efter dansen så bar det iväg till Åby för fotbollen. Släppte av Hampus där, åkte till Konsum handlade, åkte till returen för att kasta lite skit. Hämta Hampus, åkte hem, kastade Hampus i badet, fixade kvällis, gjorde läxerna och efter det gick han och lade sig. Jag fixade med disk och tvätt. *pust* Nu är jag lite trött. Haha.....

Så nu ska jag sitta här ett tag innan tvättmaskinen är klar. Blogga och lyssna på musik. =)

Det var min torsdag......... Eran dag då? Har den varit bra? =)

Kramiz Millan!

Sov gott!


Tröttis!

Idag har vi fixat till det sista med kaninburen. Vi har byggt upp med vita tegelstenar och två hyllplan. Det blev jätte bra. Men vi var tvugna att foga ihop dom, så dom inte åkte isär. Så lilla kaninen får komma in i morgon när det torkat. =)

Jag har varit i stan och gått med Petra på stan en sväng idag. Hon skulle handla kläder och ville ha råd. Det var skönt att komma ut en sväng, nu när man legat inne typ i en vecka.
Hon hittade massa snyggt som hon shoppa. =) Lite avis att jag inte hade råd att shoppa med. *hehe*
När vi hade shoppat klart, tog vi en fika på Fräcka Fröken, innan vi gick hem. Mycket trevligt!! =)

Jag är så trött nu bara, så det blir tidigt i säng känner jag. Är lite snogig och hostig än, så det är väl därför som man känner sig lite hängig.

Så nu blir det inte mera bloggande för mig ikväll. Kommer igen imorgon.

Tjing Millan!

Segast!

Nu är det söndagkväll och det har varit en skaplig lugn dag. Först var vi hos min mormor som hade födelsedagsfest. Hon bjöd på smörgåstårta. Herre gud så god den var. Åt så magen stog i fyra hörn, känndes det som iaf. =) Sedan blev det jordgubbar med glass och lite senare så blev det kaffe med tårta. Som det ska vara när det är födelsedag.
Innan kaffet så satte vi oss i soffan ett tag. Vet ni vad som hände då? Jo, jag somnade i soffan. Hahaha... Var lite trött efter maten. Men det var skönt att slumra en liten stund. =)


Efter det så åkte vi upp till Tordas föräldrar en sväng, för att Torda skulle hjälpa dom att lyfta bort 4 st stora fönster från släpkärran. Dom ska ha dom till nya huset. Kallt satan var det ute med. Men det gick bra.
Sedan åkte vi hem och drack varmt te och snart ska vi lägga oss i soffan och se på film. Får se vad vi ska se.

Vi började med projekt kanin ikväll med. Men det får vi fortsätta med imorgon. Vi hann inte det vi skulle, för det blev kolsvart ute ju. Speciellt här ute på landet blir det mörkt. =)
Men vi hann såga till plankorna som vi ska ha iaf. Det är ju alltid något.
Som sagt så fortsätter vi i morgon fm innan Torda ska åka och jobba. Det blir nog bra när det blir klart.


Nu är det filmtajm för våran del, så jag säger godnatt och ha en underbar kväll.

Tjingeling Millan!

Smirre 9 veckor!

Lilla Smirre som bäbis! 9 vekor bara. Lilla sötisen!
//M!






Solig dag!

Kall men jättefin morgon! Har ätit frukost nu och ska gå ut med Smirre en sväng.
Idag ska vi till mormor på födelsedags firande. Hon fyllde i veckan men har firandet idag. För att alla i familjen ska kunna komma. =) Det ska bli smörgåstårta och fika. Åh så gott det ska bli.


Igår så plockade jag ner Lotus bur som han ska få bo i, i vinter. Men sedan hände det inte så mycket, för T ska bygga något där kaninburen ska stå. Så vi får rensa bort allt annat som står i vägen först. Det projektet blir det idag. Så han kommer in stackarn. Innan snön kommer.


Jag mår bättre idag iaf. Tjohooo...... Ja, ja, lite snorig men hostan är mycket bättre. =) Härligt att känna sig bättre, hoppas nu snorigheten försvinner med snart.


Hmmm, nu står Smirre brevid mig och vill gå ut. Så Ni får ha en bra dag!

Kramiz Millan!

Lördag morgon!

Blev väckt av Smirre vid sju tiden i morse. *trött* Så det var bara att ge sig upp, käka lite frulle, ta på sig vinterkläderna och gå ut. *burr* Det var ju satan 4 minus ute ju. Kallt men friskt. Solen skiner ju idag med. Så det var jätte vackert ute med frosten. Jag behöver lite sol nu.

Min hosta har blivit bättre men är fortfarande lite halv snorig. Skit förkylning!! Hoppas det är borta tills nästa vecka, orkar inte vara dålig längre. Annars är det bra. =)

Idag ska vi nog försöka få in Hampus kanin som är ute. Han får bo på farstun under vintern. Inte inne iaf. *hehe* Annars händer det inte så mycket. Blir att ta det lugnt.

Tjingeling så länge!

Millan!

RSS 2.0