Lite uppdatering!

Ja, vad ska jag säga?! Hmmm, det är slutet av maj och jag ligger efter med bloggandet, skäms på mig.*hehe* Men, men vad göra?! =)

Vad har hänt då. Massor........ Men idag iaf har jag varit hos min kära vän Jenny på fika. Hon fyller år idag. En mycket god tårta fick vi. *mumms* Har även gjort dom vardagliga sysslorna som tvätt och plock.*usch*

Hampus hade sammandrag i fotboll i helgen med som vi var på. Solen sken och det var kanon väder. =) Mycket nice...... Mmmm, brände mig lite då då. Men skönt att det var bra väder iaf.

Ska på möte imorgon på AF med min handläggare på Af och FK. Vi ska då prata om hur det blir med arbetsträningen och hur min situation ser ut. Så vi får se vad som händer och sker.

Nu ska jag surfa runt lite och se om jag hittar något roligt. =)

Ha en bra kväll.

Kramiz Millan!

Fredag!

Idag ska Torda och jag göra Tacopaj och se på en film ikväll. Det ska bli skönt. Har pysslat lite här hemma idag, slängt massa skit som ligger och tar plats. Skönt värre nu när det är klart! =)

Skit väder är det ju med. Inget roligt alls. Man kan ju inte vara ute och göra något, så man får passa på att fixa lite inne.

Ska lägga mig i soffan nu en stund och vila. Jag behöver det nu. =)

Ha det så bra. Kramiz Millan!

Vila i frid Raija!

Jaha, nu är det fredag igen då. *suck!* Vilken vecka det har varit. Måndagen var väl som vanligt, jag gick till OK och körde mina timmar.
Men Raija, Ronjas syster som mina föräldrar hade, blev dålig. Dom konstaterade att hon hade leukemi så hon fick kortison mot det. Hon blev bättre några dagar men i onsdags så vinglade hon och orkade inte gå. Så pappa ringde smådjurskliniken så vi fick komma in. Jag följde med. Tyvärr så gick det inte att göra något mera för henne. Hon hade även svårt att andas. Så hon fick somna in. Det var så jobbigt att se henne försvinna. Men det var skönast för henne. Efter det så tog vi med henne hem. Pappa snickrade en kista så begravde vi henne på kvällen.
Nu är det så tomt här hemma. Ingen hund som skäller när det kommer någon eller kommer och möter en när man kommer hem.

Så det har varit skit jobbigt här, plus att jag har haft asont i min kropp med. Så i onsdags och idag har jag inte varit på OK, för jag orkar inte det. Både för kroppen och psyket. Men det är bara och hoppas att det ska bli bättre.

Kramiz Millan!

En skön fredag!

Dagen började med att jag var på Ok idag. Det gick väl skapligt, men, men, det är bara och köra på. =)
Sedan åkte jag hem och lade mig i solen och halvsov. Det var så skönt, lite för varmt kanske, men jag orkade inte flytta på mig. *haha*
När Hampus kom hem så blev det pannkakor.

Vi åkte till Jenny och barnen på kvällen och fikade lite. Barnen lekte för fullt, och Jenny och jag satt och drack kaffe. =) Det var super trevligt, för det var ju ett tag sedan.
Tack tjejen för sjalen! *jätte glad!" =)
Vi måste se till att träffass lite oftare tycker jag.

Nu har sonen badat och loppar sig i soffan. Jag ska fixa kvällis här nu, sedan blir det nog slappa lite.

Ha en bra kväll.

Kramiz Millan!

Mina skor!!

Jag tog mig lite tid och räknade mina skor igår. Hmmm, jag hade ca 100 par skor. *haha*
Men skor får man aldrig för mycket av! =)

Jenny: Nu har jag räknat dom! =) *fniss*

Kramiz Millan!

Tjingeling!

Fredag äntligen!! Så skönt det ska bli med helg. =) Vi ska nog bara ta det lugn och på söndag mellan 10-14 är det fotbollssamandrag för Hampus. Annars så händer inte så mycket.

Oj, jag glömde ju säga att lilla Bettan är såld nu! Det är skönt, för nu har vi 2 bilar, och det räcker. *haha*

Ska till Ok idag. Ska bara gå till bussen med Hampus snart.

Rensningen hemma är snart klar. Tar lite i taget, då jag inte orkar så mycket.

Ha en bra dag! Tjing Millan!

Tiden går så fort!

Nu har det inte blivit så mycket bloggande för mig. För tiden bara rinner iväg tycker jag.
Men nu har jag lite tid över för att uppdatera lite. =)

Valborg var vi ju hos T:s föräldrar. Vi fick mat och så fika vid brasan. Det var mycket trevligt. Vi var ca 17 st med alla barn.

Fradagen gick som vanligt, jag var dock inte på Ok då, för jag har haft ont i halsen och ont ikroppen så jag håller på att dö!! Men jag började lite smått att rensa ur en garderob som vi har. Fy faan vad skit det fanns!!!! *suck*

Lördagen blev med att plocka lite och så åkte vi till T:s föräldar för att låna kärran. Vi åkte till returen med ett fullt lass med skit. Sedan hämtade vi hem lite tegel som dom inte skulle ha. Torda ska bygga en grill i sommar. Det ska bli kul! =)

Jaha, idag så är det söndag då. Torda jobbar till 16.20 idag, så jag är ensam. Jag ska nog plocka lite idag med. För det finns lite kvar att göra. *haha* Man blir visst aldrig klar.

Ha det så bra! Jag kanske kommer igen senare, om jag får tiden att räcka till! =)

Kramiz Millan!

RSS 2.0