Fredag!

Skönt med helg nu, ingen klocka som ringer på morgonen. *mys* Ska bli skönt att få sova lite längre imorgon. =)
Vad händer idag då?
Jag ska nog gå en långis med Smirre, det är ju fint väder, än så länge iaf! Sedan ska jag och Hampus ha lite myspys i kväll. T ska ut en sväng med grabbarna från jobbet. Men vi ska hämta honom kl 23, så det är ju inte så sent.
Helgen blir nog lugn, vi får se vad som faller oss in att göra. =)


Igår så var vi på fotboll, och jag och en mamma till fick grilla korv.*haha* Det slutade med att alla kom samtidigt och skulle ha korv, så det fick bli flera föräldrar som hjälpte till. Men kul var det iaf. Halvkaos med alla barn.*hehe*


Take it easy! // Kram M!

Fotboll idag!

Idag ska vi föräldrar möta våra barn i en fotbollsmatch på träningenen. *hehe* Det blir nog kul. Efter det så blir det korvgrillning. Det ska bli kul. Roligt och kunna göra något med alla, för oftast så träffar man inte alla föräldrar när det är träning. Kan ju vara kul och se vilka föräldrar som tillhör dom olika barnen. =).

Det händer idag, annars så blir det lugnt. Känner att kroppen inte riktigt vill. Den tycker inte om hösten utan vill ha värme och sol. Men, det är bara och bita ihop och ta en dag i taget. Jag känner vad jag orkar och inte orkar, så det är bara och ta det.
Fast jag måste ju säga att man blir trött på att ha ont jämt, konstant den jävla molande värken i hela kroppen. Tröttheten som aldrig vill ge med sig, hur mycket man än vilar eller sover. Påfrestande som faan är det.

Hmmm, nu har jag fått gnälla av mig lite med. Känns skönt att göra det ibland. Nu ska jag försöka att ta tag i något här.

Ha en bra dag! // Tjing Millan!

Höst i luften!

Nu har jag gått med Hampus till bussen. Det blåser och är friskt ute. Man känner att det är höstluft ute nu.*suck* Ja, det är ju bara och gilla läget att sommaren är över nu. Tyvärr så känns det som om sommaren bara flög iväg.
Nu skulle det vara skönt att åka utomlands. Thailand är ett land som jag skulle vilja åka till nån gång i livet. Men det skulle räcka  med att bara få komma till värmen och solen någonstans. =)
Önska kan man ju alltid göra!


Tjingeling M!

Fika Stund!

Idag har jag träffat Sarah och fikat med henne. Det var mycket trevligt! =) Vi har inte setts på hur länge sedan som helst och ändå bor vi ju när varandra. Det är en skam! Hmmm, det får vi ändra på, eller hur? =) Men vi hade mycket  att prata om eftersom vi inte har träffas på ett tag. Så nu hoppas jag att det inte blir för långt imellan träffarna igen. =)


Tråkigt väder idag då. Regn och åter regn! Man blir ju sååå deprimerad av det här.*usch* Hoppas på lite sol snart igen!!!


Ha en bra kväll!


Tjing M!

Bålgetingstick!!

Jaha, nu har jag fått mitt första getingstick!! Desutom var det ju en jävla bålgeting med. Blev stucken igår kväll genom byxerna på låret. Fy faan vad det gjorde ont. Rött och svullet blev det. Kunde ju knappt somna heller för det värkte så. Usch, det vill jag inte göra om kan jag säga.
Det är ju katastrof med getingar i år! Dom är ju galna, helt loja. Dom sätter sig och kryper, dom kryper ju på allt!

Hmmm, men idag är det bra, bara en lite röd prick där gadde satt.


Ha en bra kväll och ha elracket i beredskap mot getingarna! =)

Tjingeling M!

Ont i håret!

Ja, jag har ont i håret eller rättare sagt i hårbotten, det känns som man har haft en toffs i håret jätte hårt och länge. Men sedan man tar ut den så känns det helt ömt i hårbotten. Ska man vara fin får man lida pin! *hehe* Jag vet ju vad det är för, så jag hoppas det går över när håret har blivit "van" vid löshåret. =)

Igår så var T och jag på IKEA en sväng, mycket trevlig! Vi shoppade lite saker till köket och givetvis så blev det lite gott och blandat med som man hittade. Så idag ska vi fixa lite, så får vi se hur det blir. =)
Alltid kul att fixa till hemma lite.

Efter IKEA så var vi bjudna till T:s föräldrar på kräftskiva! Mumma säger jag bara. Svenska kräfter hade dom fixa med. Herre gud, man kan ju äta ihjäl sig på kräfter. Så gott!!!

Jaha, nu ska jag försöka och ta tag i något att göra här, får se vad jag orkar. Kroppen vill inte riktigt vara med idag känner jag. Men, men.............


Ni får ha det kanon så länge!

Tjingeling M!

Hos Tessan!

Nu har jag varit hos Tessan på fm och fixat mitt hår!! =) Hon har hjälp mig med att sätta dit löshår med vax. Det blev asbra. Hon är så duktig på det här.
1000 tack Stumpan för hjälpen, bara och höra av sig när det är din tur! =)

Lägger upp lite bilder från när Tessan fixa håret. Så här blev det!

  
 
Kul och ha långt hår igen, tycker jag och snyggt är det med! =)

Tjing M!

Fotbollsträning!

Idag startar fotbollen igen för Hampus. Den börjar kl 17.15 - 18.30. Hoppas det inte blir något regn bara, för det är inget kul att träna i.
När han ska träna så ska jag gå promenad med Smirre. Är skönt att röra på sig, speciellt när det är skönt ute med. =)

Vet ni vad?! Imorgon ska jag till Tessan, för hon ska hjälpa mig med en sak. Vad det är?! Det får Ni reda på imorgon. *hehe* Ni får vara lite nyfikna tills imorgon. =) Kul ska det bli iaf.

Nu ska jag plocka fram fotbollskläderna och sedan blir det och fara iväg.

Ha en bra kväll!

Tjingelin M!

Sommaren är över!!

Jaha, nu är det höst igen. =( Mycket tråkigt.
Hmmm, uppdateringar under sommaren då??? *haha* Jag har varit så lat med det, men ska skriva mera nu när allt har återgått till vardag igen. =)

Under sommaren har vi varit på Öland i 1 v och lite små utflykter här och var. Det har varit skönt. Men vädret hade ju kunnat vara lite bättre! Men, men, nu sitter man här och har "ångest" för att sommaren är över. Hoppas, hoppas det kommer lite mera varmt.

Vad har hänt mera då här?! Jo, vi har ju skaffat vovve. Nu är han snart 4 mån, mot 9 v när vi hämtade honom. 
Tycker det är skönt med att ha hund igen nu. Det blir lite sällskap och så kommer man ju ut mera.

Nu iaf har Hampus börjat skolan igen. Skönt med att komma igång så det blir lite rutiner hemma.

Nu ska vi gå till bussen och Smirre ska få följa med.

Kanske skriver några rader senare. Ha det gott!

Kramiz Millan!

RSS 2.0