Majbrasa!

Nu ska vi snart åka till Tordas föräldrar och äta mat och elda. =) Efter elden blir det fika. Det ska bli kul. Vi blir nog en del som kommer och tittar.

Jag har tagit det lugnt i dag iaf, var ute en sväng förut och sedan har jag sovit en stund. Känner mig lite hängig. Vi får se hur det känns imorgon. Hoppas bättre iaf! =)

Nu blir det nog inget mera bloggande  för mig idag.
Så jag säger ha en underbar kväll och sov så gott sedan.

Jag vill önska alla en trevlig valborg! =)

I´ll be back......

Kramiz Millan!

Dagens Bild!

Simmande Tiger,
kan se ut så här! *hihi*
Han ser farlig ut! =)
// M!

image132

dagens dikt!

Imagine a circle, it has no end.
It shows how long I'll be your friend.

Only when death do us apart
I'll keep our memories in my heart.

Halsont!

Skit också, vaknade med halsont och ont i kroppen idag. =( Inte roligt alls. Inte nu igen! *suck* Jag orkar inte vara sjuk och det var inte länge sedan som jag hade det ju. Det går visst bara runt, runt. Vi har hållit på hela våren med sjukdommar hit och dit. men vi får väl hoppas att det ska gå över.

Jag blir hemma från OK idga iaf. Känner mig inte så pigg och kry. Så jag ska gå och lägga mig en stund till när vi har varit vid bussen.

Tjing M!

Bullbak i värmen!

Jag har varit och klippt 2 små tjejer idag. Tog en fika där och barnen lekte. Hampus var med också. =) Det var trevligt. Vi har inte setts på jätte länge.

När vi kom hem så bakde vi bullar. Dom ska vi ha med oss imorgon, vi ska till Tordas föräldrar på mat. Dom har en egen brasa med, så det ska bli kul.
Men det var lite varmt att baka idag. *hehe* Det får man ta.

Nu är jag helt slut, så nu ska jga slappa en stund innan jag kryper ner i sängen.

Ha en bra kväll.

Puzz & Kramiz Millan!

I Love.....

Nu har jag legat ute i solen en stund. Det var jätteskönt, så skönt med när vinden inte är så varm än. För solen tar nu, det känns i ansiktet. =) *myz*

Nu ska jag plocka lite här hemma. Ska nog inte ligga i solen så mycket , nu när man inte är så van.

Ha dé gott!
Kramiz Millan!

Dagens Bild!

Rottisexpressen!
Dom är ju bara för söta!
//Millan!

image131

Dagens Citat!

Du vet väl om att Du är värdefull,
att Du är viktig här och nu,
att Du är viktig för Din egen skull
 -för ingen annan är som Du !

Ledig dag idag!

Oh, så skönt att vara ledig. =) Jag behöver det. Känner att min kropp behöver vila. Idag ska jag bara lata mig orkar inte göra några större utsvävningar. Fick erbjudan att äta lunch med Petra idag. Skulle jätte gärna träffa dig stumpan, men som sagt så får vi ta det en annan dag. Hoppas middagen får stå inne. =)

Nu sitter jag i telefonkö till FK. *suck* Vilken jävla kö. Jag är nr 67 nu. Hade nr 107 när jag började. Hoho, nr 58 nu. *haha* Det går ju framåt.

Sedan ska jag gå ut och lägga mig i solen för att få lite energi. =) Känner mig bättre när det är varmt ute. Och så känner man sig lite frächare med lite färg. =)

Vad ska ni hitta på idag då? Jag är inte nyfiken, bara jag får reda på allt!!!

Kramiz Millan!

Zzzzzzzz........

Godnatt och ha en super skön kväll. NU orkar jag inte snurra runt mera i sybervärlden. =)
Jag återkommer i morgon igen.

Puzz & Kramiz M!

image129

Vilken dag!

Herre gud viken dag det har varit. Jag har varit så trött i ögat. När jag kom från OK så gick jag och vilade en stund till Hampus kom hem. Lovely!!
Hampus har haft en kompis här idag, så dom har lekt. Jag själv har pysslat lite inne och så gick jag ut en sväng. Det är ju sommar ute. =)

Nu har vi precis ätit lasagne, jag sitter vid datorn en stund och surfar runt. Man kan ju hitta något roligt. =)

Ha dé.......Kramiz Millan!

Godmorgon alla bloggläsare!

Nu är kl 8.05, och OK-kläderna är snart på. =) Det är jätte skönt ute, så hoppas solen tittar fram idag. Skulle vara så skönt!

Hoppas ni har sovit gott och att ni ska göra något roligt idag. Tyvärr är det ju måndag. =( Men va faan, det får gå iaf. *haha*

Skriv och berätta vad ni ska hitta på idag!

Ha det gott! Kramiz Millan!

Sleep well....

Jag säger godnatt nu.
Sov så gott och dröm sött.
Vi ses i morgon igen.
Kramiz Millan!

image128

Take it easy!

Söndagen börjar lida mot sitt slut. Kl är 20.05 just nu. Har ätit kvällsmat och nattat sonen. Så skönt, nu har jag lite egen tid framför datan. Innan jag ska krypa ner i sängen och nanna. =)
Ikväll blir det tidigt i säng iaf. Så jag inte är så trött imorgon, ska ju till OK. Måste känna mig lite utvilad, så då får det inte bli sent.

Mmmm, sitter nu och tittar ut genom fönstret och det är fortfarand ljust ute. Det är så härligt när det blir ljusare och vi slipper detta mörker som varit.

Ha en bra kväll. =)

// Millan!

Manson....

Manson rockar fett med den här låten!
Så jävla bra!
//M!


En cool Outfit!

Jag bjuder på den här bilden! =)
Inget som jag går i vanligtvis,
men man måste ju få leka ibland! ;)
//Millan!

image127

Dagens Ord!

Make Love, not war!!

Söndag!

Jag sov till kl 9.30 idag. Det var länge sedan som jag sov så länge. =) Men det var skönt. Men min kropp ville inte vara med idag. =( Tyvärr var det för att jag fixade och donade igår. Men det är sånt jag får ta.

Hampus har varit på bowlingkalas idag. Och T och jag har pysslat lite ute. Det har ju varit skönt ute fast det inte var någon sol.

Nu ska jag bara koppla av en stund, sitta här och uggla. *hihi* Får se vad som händer sedan.

Tjiiing M!

Dagens Ord!

Ang piercing i tungan, så säger min Hampus:
- Det är äckligt, och så är det ju inte så frächt om den rostar!!


Hahaha, han är för söt min lilla son.
Man får ju höra sanningen av barn och fyllesvin!! =)

Tjing M!

Wieeee!!!

Herre gud så slö jag är. Jag har inte bloggat på skitlänge ju. *skäms* Men nu ska det bli andra bullar. *hehe*

Jaha, igår var jag och Hampus på tattomässan i Borgen. Jenny, Tessan, hennes kompis Carro, Louise och Jesper var med oxå. Det var rätt kul. Jag inhandlade en piercing till läppen, nitarmband och en piercingtång. Hampus fick en döskallering, som han ville ha. =) Jenny köpte en kjol och Tessan köpte piercingsmycken. Det var kul att gå och glo lite, men det är lite för dyrt tycker jag. 100:- för att gå in på fre, 150:- på lör och 100:- på sön. Men,men, nu har man gjort det iaf. =)

Idag har jag städat våra bodar. Rensat ut massa skit. Åkte till returen med hur mycket som helst. Så skönt att bli av med saker som bara tar plats. Men det finns en nackdel med att städa, iaf för min del. Jag har SÅ ONT i kroppen nu, och imorgon kan jag nog inte röra mig. Jävla skit kropp!!! Jag blir så arg. =( Men det är sånt man får ta ibland. Vill jag göra något, så får jag ju tänka på konsekvenserna dagarna efter.
Men kul var det och fint blev det med. =) Så det onda tar jag.

Det har varit helt underbart väder nu i några dagar! Så skönt det har varit, kunna vara ute och bara mysa. =)

Premiär grilla, gjorde vi ikväll. Fläskfilé med klyftpotatis. Mmmm, gott, gott!! Beasås och vitlökssmör hade med. Det är ett måste.
Nu är sommaren nära, när man tänder grillen. *hihi* Hoppas vädret håller i sig nu bara!

Ha en bra lörda kväll. // Kramiz Millan!

Solar!

Idag är första dagen som man kan kalla sommardag. =) Jag har legat ute och solat, mellan varven. Så underbart det har varit. Känner att jag vill ha lite färg nu. Är ju alldeles för blek. *haha*

Har ätit mat nu, det blev spagetti och skinksås. Det var gott.

Ska fixa till oss nu för att åka iväg snart. Måste packa väskan med, med fotbollssakerna. Ska ju åka direkt efter dansen.

Ha en bra dag! Njut av solen!

Kramiz Millan!
image125

Me and my dog!

Så sötit. Snuffen och bäbis! =) Ser så mysigt ut! // =) M!

image124

Take a Chans!

Man måste ta chanser i vissa tillfällen. Antingen går allt vägen eller så går det åt helvete. Chansar man inte, så får man inte veta. =)

Oh, det verkar som det blir en underbar dag idag med. Solen lyser och fåglarna kvittrar. *mys*
Jag känner mig riktigt lycklig idag. Hoppas bara det får hålla i sig.

Idag är det dans och fotboll som gäller. Dansen är kl 16-17, och fotbollen är mellan 17.15-18.30. Hmmm, lite stressigt kanske. *haha* Men det får gå. Har ju racerbil ju! *fniss* Plattan i botten bara och fullt ös medvetlös! *Muhaha* Nejvars, jag ska ta det lugnt på vägen. Farbror polis kan ju vara ute med, med sin lilla kamera. =) Och han vill man ju inte träffa.

Tjing så länge! // M!

Natti Natti!

Inget mera blogg för mig ikväll! // Puzz M!

image123

Me and my friend.

Vilken dag det har varit. Underbara sol har varit framme igen och kastat lite av sina energistrålar på mig. =) Så skönt! *mys*

Var på OK idag igen. Slutade kl 12, åkte till en kompis, tog en snabb fika där. Innan jag skulle tillbaka till OK kl 13.00. Snabba bud här.*hehe*
Varför jag skulle tillbaka dit var för att vi hade ett möte. Jag, min chef och min handläggare på AF. Vi pratade om hur det går för mig och nur vi ska göra. Hmmm, jag blev nog inte klokare av det, men,men, vi får se vad som händer.

Wihoo, fick ju plocka in all tvätt idag, som jag tvättade igår. *suck* Så nu ligger det ett BERG av ren tvätt i soffan, som jag ska ta mig ann på snart. Så tråkigt.........Men va faan, det är skönt när det är klart. =)

Mmmm, jag ska nog göra det nu känner jag, annars så orkar jag inte. *hehe*

Ha en bra kväll. Kramiz Millan!

Tired as hell....

Fy vad trött jag är idag. *gäsp* Skit oxå, kroppen värker som bara den med. Inte roligt alls. =( Jag blir så trött på allt. *gäsp*
Håller på att fixar till mig innan OK idag. Hmmm, orkar ju knappt det ju. *suck*
Jag får gå dit som jag är idag. Så det så. =)

Kanske skriver några rader när jag kommer hem. =)

Ha en underbar dag och njut av solen!

Kramiz M!

Kvällis!

Nu har jag varit super duktig idag. Jag har tvättat en massa. =) Så skönt när det är klart.

Ska åta lite nu och krypa ner i sängen.*mys* I morgon hägrar OK igen. Tjing........=) Så jag måste vara lite pigg iaf. Eller rättare sagt försöka vara lite pigg. *hihi*

Men jag orkar inte skriva mera nu i kväll. Det får bli i morgon igen! =)

Ha en bra kväll & sov gott. Natti &Puzz Millan!

Someone for me!

Jag har legat på latsidan lite nu med att skriva här. Blev ju bara ett inlägg igår, tror jag. Men idag har jag inte skrivit något än. *skäms* Men nu har jag tid och ork att skriva några rader. =)

Igår så var det ju sol och jätte skönt ute. Jag var ju på OK först och det gick väl skapligt. Sedan åkte jag hem och satt i solen en stund. Fick skjutsa in Torda och hämta lilla röd med, "hon" har fått en ny framruta. =) Sedan åkte jag hem och pysslade lite.


Idag så har jag varit ledig och tillbringat nästan hela dagen ute i det underbara vädret. =) Hmmm, jo jag har ju tvättat med idag. Det blev några maskiner. *suck* Jobbigt värre med det där. Får ju satans ont i kroppen efter all tvätt som ska upp och sedan ner. Men, men, det måste ju göras.

Tjoffe kom hit på en fika på em idag. Han hade sina två små hundar med sig. =) Det var mycket trevligt måste jag säga. Det var ett tag sedan vi sågs, så det var kul. =) Vi gick en sväng med hundarna och satte oss i solen en sväng. Mmmm, så skönt det var! Sedan var han tvungen att åka, han skulle hämta Klara på dagis. =)

Nu ska jag ha mera kaffe! *haha*

Tjingeling M!

Sleep tight!

Vilken dag det har varit! Strålande sol och jätte skönt ute. Vi har varit och tittat på fotbollsmatch som Hampus spelade. Dom vann med ett mål! Jippi!!! =) Det var roligt för dom.
Sedan har jag suttit och njutit av solen.

Nu ska jag gå och sova, för i morgon gäller OK igen. Hoppas ni haft en bra dag.

Sov gott! // Kramiz Millan!
image122

Avstigningen!

Min älskling och jag innan vi ska stiga av båten!
//M!

image121

That is Me!

Jag på kvällen och så hur jag såg ut dagen efter!*haha*

image119

image120

Min älskling och jag!

På väg till baren på kvällen! =)


image118

Inhandlat i Taxfreen!

Mummsigt gott! *hihi* Plus en vaniljvodka med.

image116


image117

Home again!

Nu är jag hemma igen från resan till Mariehamn! =) Det var jätte kul att åka. Vilken fin båt det var. Mycket frächare än Viking Line.
Vi åkte bil upp och parkade på OKQ8 Slussen. Det gick jätte smidigt att åka dit. Lite krongligt i Slussen bara innan man hittade rätt väg. *haha* Men vi hann med iaf.
När vi kom på båten så fick vi sitta och vänta ett tag innan vi fick gå till hytten. Tog något gott i baren under tiden. En Baileys tog jag. Skräll va??? *haha*
Sedan kom vi till hytten. Ett jätte stort fönster ut hade vi. Och hytten i sig själv var kanon fin.
När vi hade packat upp gick vi och åt. Smörgåsbord hade vi bokat innan. Mmmm, det var super gott. Kanon att man kan ta det man tycker om bara.
Efter maten gick vi runt lite och kollade vad som fanns. Sedan gick vi till hytten och fixade till oss innan kvällen.
Vi gick runt lite och drack gott. Jag drack faktiskt andra drinkar med, än bara Baileys. *fniss* En drink som hette B2, det var vaniljvodka, appel sauer, fruktsoda, lime och is i. Det var super god!
Men det blev inte så sent fös oss utan vi kom till hytten vid elva, halv tolv. För det känndes bra då.

Dagen efter så åt vi en underbar frukost. Frukostbuffe var det. Mycket goda saker fanns det. Sedan var det lugnt, vi satte oss ute i solen och avnjöt inresan till Stockholm.
Resan var kanon. Jätte trevligt att göra något bara min älskling och jag.

Den resan kommer vi att göra om. Men då får Hampus följa med. För det finns ett litet pool med "sol" lampor med på båten. Men vi provade inte det nu.

Tjingeling Millan!

I´m a Away!

Nu kommer jag inte skriva något förrän ev i morgon kväll,
när vi kommit hem. Om jag inte är för trött. *haha*

Ni får ha en underbar fredag och helg!
Var rädd om er!
Föresten vad ska ni göra i helgen??
Skriv och berätta vet ja!! =)

Kramiz & Puzziz M!

image114

November Rain!

November Rain, hur bra är inte den???
Helt lovely!! Lyssna och njut!
// Puzz M!


Båten!

Här är Birka båten som vi ska åka med. =)
Dom har ju ett bad med ombord, så det ska vi nog testa!
Hoppas det finns något mera roligt att gör! Shoppa kanske?! *hehe*
//M!

image113

Färdig!

Nu har jag badat, och det blev bättre i kroppen. Det var helt underbart. =)
Så har jag packat det jag ska ha med mig när vi åker med. Ska bara fixa det sista nu. Det ska bli skönt att åka bort ett tag, även om vi kommer hem i morgon igen, så kan det räcka.

Tjing M!

Värmande bad!

Nu har jag vilat ett tag, så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad för att se om värken släpper lite. =) Det ska bli skönt!
Sedan ska jag nog börja packa lite, till vad jag ska ha med mig. Vi får se vad det blir för någon outfit! *hihi*

Jag hinner nog komma tillbaka innan jag åker. Ha det gott! // Kramiz Millan!

Dagens Citat!

Vänskapen är allt.
Vänskapen betyder mer än begåvningen.
Den betyder mer än regeringen.
Den betyder nästan lika mycket som familjen.

Dagens fräckis!

En mamma och en pappa tog sin sexårige son till en nudiststrand.
När pojken promenerade längs stranden noterade han att några av
kvinnorna hade större bröst än hans mamma, så han frågade varför
det var så. "Ju större bröst en person har, desto dummare är den
personen", svarade mamman.
Pojken nöjde sig med svaret och sprang ner för att leka i vattnet.
Efter ett tag återvände han för att berätta att många av männen
hade större snoppar än hans pappa. "Ju större den är, desto dummare
är mannen",svarade mamman än en gång. Pojken nöjde sig med svaret
och sprang ner för att i vattnet. Efter ett tag återvände han för att
berätta om sin senaste upptäckt:
"Pappa pratar med den dummaste tjejen på stranden och ju längre han
pratar med henne desto dummare blir han..

God Morgon!

Jaha, då var det fredag igen då. Gud vad veckorna springer iväg. Jag hinner inte riktigt med ju. *haha* Men, men, sånt är livet.

Idag ska jag inte gå till OK, för jag har så ont i kroppen och huvudvärk. Har haft ont sedan i onsdags. Jag måste ha gjort något på OK så att jag fick ont. Hmmm, inget vad jag kan komma ihåg iaf. Men som sagt idag ska jag inte dit. Ska ringa chefen, när jag lämnat Hampus på skolan och säga till. Sedan måsta jag ringa FK och meddela att jag är hemma med. *suck* Mycket med det jordiska! *haha*

Det som är lite tråkigt är ju att T och jag ska åka med Birka idag ju. Inte kul att åka om man har ont. Så jag får ta några piller och gå och lägga mig en stund sedan för att hoppas det ska gå över.

Ha det så bra! Tjing! M!

Ni som läser min Blogg!

Hej alla glada! Jag är lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg.
Kan ni inte skriva något under kommentarer?? =) Vore kul!
Tjingeling M!

image112

Snabb mat på vägen hem!

Nu har vi varit på dans och hämtat hem bilen. Den var på verkstaden för att byta handbromsvajer. När vi åkte hem, så var vi hungriga. Och då stog ju MC Donalds där på vägen hem. Så vi svängde in och käkade. *mums* Det är gott ibland.

Nu så har jag lite egentid, för mina andra två små älsklingar spelar x-box.
Hmmm, ja se karlar!*haha*

Ska pyssla lite med datorn nu.

Kramiz M!

P.S Träffade Karlsson på MC med ju. =) Kul att se han, det var länge sedan nu. Tack att du tyckte om min blogg!

En pålitlig vän!

Två par satt och spelade kort. Leif råkade av misstag tappa några kort på golvet. När han böjde sig ner under bordet för att plocka upp dem noterade han att Anders fru, Eva, inte hade några underkläder på sig! Lite chockad av detta råkade han slå i huvudet under bordet och rodna kraftigt. Senare när Leif gick till köket för att hämta lite förfriskningar, följde Eva honom dit och frågade förföriskt:
- Såg du någonting under bordet som du gillade? Leif erkände:
- Hmm, ja det gjorde jag. Hon sa:
- Du kan få det, men det kostar dig 1000 kronor.
Efter en minut eller två, indikerade Leif att han var intresserad. Hon berättar för honom att eftersom Anders jobbar på fredagseftermiddagar och Leif inte gjorde det, så skulle han komma hem till henne runt två-tiden på fredag. Dagen kom och Leif åkte till hennes hus. Efter att ha betalat henne 1000 kronor gick de till sovrummet och hade sex ett par timmar, sen gick Leif.
Anders kom hem vid 6-tiden på eftermiddagen och frågade sin fru:
- Kom Leif förbi under eftermiddagen?
Helt överraskad av frågan svarade Eva:
- Ja, han kom förbi i ett par minuter.
Nästa fråga Anders ställde var:
- Gav Leif dig 1000 kronor?
Eva trodde nu att Anders visste om allt, så hon svarade:
- Ja, han gav mig 1000 kronor.
- Bra, säger Anders, Leif kom förbi kontoret i morse och lånade 1000 av mig och han sa att han skulle åka förbi vårt hus i eftermiddag och betala tillbaks pengarna till mig. Det är skönt att ha vänner man kan lita på!

Hold me now!

Håll mig hår och släpp inte taget.
Jag vill vara dig nära.
Känna din kropp nära min.
Kunna känna mig trygg.
Jag älskar dig.
Vill alltid vara dig nära.
Håll mig hårt och släpp aldrig!

Älskar dig!

My heart!

Sitter här och tittar ut på tråkiga vädret som vi har. *suck* Blåsigt och kallt. Varför kan inte solen komma fram för? Jag behöver sol nu. Man får energi och mår bra när solen är framme.

I morgon bär det av till Helsingfors. =) Det ska bli så kul att få komma iväg en sväng. Kul att åka med en båt med som man inte har åkt med förut. Det blir till att shoppa i Taxfreen. Jag behöver nog inte säga vad jag ska handla. *haha* Alla vet ju vad jag dricker jämt! =) Men för er som inte vet så ska jag inhandla Baileys. *mumms* Sedan blir det kanske lite gott och blandat. Vi får se.

Tjingeling Millan!

image111

What the f*ck??

Hur i helvete gör han det här???? Har någon nån idé så skriv gärna till mig. För jag blir inte klok på hur han fixar det här! // M!


Räknande hund!

Hmmm, jag tänkte att det finns inte en chans att en hund kan räkna. Men efter jag såg det här så tror jag på att man kan lära hundar att räkna! *haha* Så rolig hund!
// Millan!

P.S Jenny, du kanske skulle kunna lära Helge det här?? =)


Cool pippi!

Så coll pippi! Jag skulle med vilja ha en som kunde göra så här! =)
//M!


Dagens Bild!

Denna är väldigt Nice, tycker jag!
// M!


image110

Dagens Citat!

Det finns ingen lycka som går upp mot glädjen
 att finna ett hjärta som förstår!

God morgon!

Nu har jag varit med sonen till bussen och satt mig framför datan en stund. Det var kallt ute idag och så blåste det med. *burr* Inte skönt alls, måste jag säga.
Men, men, nu ska jag snart ta en kopp kaffe.
Det bubblar för fullt i kaffebryggaren. =)
Mmmm, man känner en juvlig doft söka sig in i data rummet från köket av nybryggt kaffe.

Sedan ska jag nog bara ta det lugnt idag. Vi ska ju åka på dans på em, när Hampus kmmer hem från skolan. Men innan dess ska jag inte göra mycket alls. Min kropp är inte riktigt med idag.

Ha det gott.

P&K M!

image109

Nu så säger jag godnatt!

Sov gott och dröm sött!
Puss & Kram M!!

image108

There is only one of Me!

Det finns bara en av mig och det är JAG! =)
Ta mig för den jag är eller så skit i det!
Kramiz Millan!

image107

Dagens Bild!

Denna bild är så söt tycker jag!
Snuffisen!
//Puzz Millan!

image106

Dagens Citat!

Hopp är en Lycka - Lycka är det bästa i världen!

Pain in my body!

Vilken skit dag det har varit. Fy, jag har haft skit ont i kroppen idag. Hmmm, nu med då. *morr* Så det blir inte länge vid datorn i kväll inte. Ska nog gå och nanna när jag lägger sonen. =) Vi får se.

Var ju på OK idag iaf. Det var kul, Sarah kom in och hälsade. Vi har inte typ sett varandra på skit länge. Vi måste ta en fika snart hörrö du!! =) Snacka lite skit, för det har väl hänt lite både hos dig och mig. *hihi* Men det var jätte kul att se dig Stumpan!

Hampus har lekt med en kompis efter skolan, hämtade hem honom nu vid 18.00 tiden. Så han lär nog somna gott i kväll, hoppas jag.

image104






























Så här har jag ont! Axlar, nacke och huvud. Mitt huvud känns ungefär som på bilden!!!

image105

Nu ska jag fixa lite här. Ha en underbar kväll!

//Kramiz Millan!



Kanske behöver Kaffe?

Jag känner mig så här idag!!
Kan ju bero på att jag inte har fått i mig,
den dagliga koffein dosen. *haha*
Ska nog fixa lite kaffe med innan jag drar till OK!!
Kramiz Millan!

image103

Godmorgon!

Hoppas Ni sovit gott och fick en bra kväll igår. =)
Jag ska snart iväg med Hampus sedan är det OK som gäller igen. Man kan ju hoppas på att det blir lite folk som kommer idag, för det har varit lite lugnt nu ett tag. Fast iof så är det skönt med, så slipper man stressa. *hihi*

Huga, jag är så trött idag, känns som man har kudden med sig i ansiktet. *gäsp* Men det går väl över när man kommer ut och får frisk luft snart. =)

Nu ska jag se till att sonen blir klar. Ni får ha det så bra.

Kramiz Millan!

Cool Squirrel (Ekorre)!

Hahaha, den är så skön!!
//M!



Miss You Ronja!

Jag saknar min hund Ronja! =( Jag tänker på henne varje dag nästan. Hon var min bäbis.
//Kram Millan!

P.S Visst är hon fin?! D.S

image101

My friend Jenny!

Min kompis Jenny och hennes son kom förbi på en fika nu på em. Vi har inte setts sedan påskas. Så det var på tiden! =) Nu får vi se till att det inte blir för länge mellan gångerna här!
Alltid lika kul att träffas och snacka lite skit om allt och inget.

Nu ska jag laga mat och sedan får vi se vad som händer!

Tjingeling Millan!

Vår känslor!

Underbara sol som tittar fram idag. *mys* Man känner hur det sprullar i kroppen av vårkänslor! =) Så underbart!

Idag har jag varit hos Petra, jag fick stressa förbi MC Donalds innan jag åkte till henne med.*haha*
Hon ringde när kl var 9.40 och dom stänger frullen kl 10.00. Så det blev att köra i räser fart in och handla toast! =) Vi åt det när jag kom hem till henne. Det är ju så gott, med toast! *mumma* Sedan klippte jag Petra och snacka lite skit. Mycket trevligt. =)

Vi travade även ner på stan en sväng med innan jag åkte hem. Kollade in lite kläder och lite annat smått och gott. Det finns ju hur mycket som helst jag vill shoppa ju! *haha*

En mycket trevlig fm. Tack Petra! =)

Ha en bra dag! // Kram Millan!

Birka Båten.

Nu är det bokat! =) Jag och min älskling ska åka med Birka fre-lör den här veckan. Det ska bli så kul och jätte skönt att komma bort ett tag. Få lite ny energi. =) Vi har förbokat mat och frukost, det blev faktiskt inte så dyrt.
Det sägs ju att Birka ska vara jätte fin att åka med. Vi hoppas på det! *hehe*

Nu ska jag fixa till mig och åka till Petra! =) Ha en bra dag!

Kramiz Millan!


Underbar Sol!

Godmorgon alla nyvakna bloggare! =) Hoppas ni haft en bra morgon.
När jag tittar ut så blir jag så glad. Det är sol ute. Så underbart. Hoppas det håller i sig hela dagen. *mys*

Idag ska jag till Petra och lämna lite tuppeware saker. Så blir det en fika och lite snack. =) Det var ju ett tag sedan vi sågs, så vi har nog lite och prata om. *hehe*

Vad händer för era del idag då?

Tjingeling Millan!

Tänd ett ljus!

Ha en underbar kväll!
Puzz Millan!



Just nu sprids uppmaningar att ikväll kl. 21.00 tända ett ljus för Engla!

Har lagt in ett blogginlägg om det redan, men vill påminna ER om att tända ett ljus!!!

Kram Millan!

Tänd ett ljus för Engla!

Just nu sprids uppmaningar genom bloggar, e-post och sms att ikväll kl. 21.00 tända ett ljus i fönstret. Jag tänder ett. Gör du?

Jag tycker att ALLA som läser ett sånt här sms, mail eller på en blogg ska tända ett ljus för Engla. Det hela är så tragiskt, och jag sörjer med hennes familj.
Jag tänker på hur jag skulle må och känna mig om det var mitt barn. Då skulle jag uppskatta att se svenska folket att dom bryr sig.

Så tänd ett ljus kl 21.00 idag!

Vila i frid Engla! / Kram Millan!

It is Me in black and wihte!

Hittade en bild på mig som jag lägger upp här. =) Det är Patric som har tagit bilden.
Lekte lite med olika kläder. Gillar själv utfiten! *hihi* Speciellt MINA skor! =)
Kram Millan!

image100


A new day!

Måndagen börjar lida mot sitt slut. Det har varit en jobbig dag. Vaknade med värk och så var det skit väder. =( Men jag kom till OK iaf och körde mina timmar. Det gick okey, jag tog det i min takt. Åkte hem och sov en stund innan Hampus kom hem, då gick jag upp och gjorde fläskpannkaka. Så det åt vi när min kära sambo kom hem. =) 

Nu sitter jag framför datan och ugglar en stund. Det händer inte så mycket mera idag. Är lite trött och seg i kroppen.

Ha det gott! /Kram Millan!

Bad day, and i want to go to bed again!

Skit dag, har ont satan och är så trött. Men jag ska gå till OK och försöka köra mina timmar idag. Ska gå till bussen med sonen först bara.
Kallt och disigt är det idag, så det är väl därför som jag har ont. *suck* Men jag får gå och lägga mig när jag kommer hem. =) Och hoppas på att det blir bättre.

Nu ska vi traska snart, så jag ska klä på mig lite här nu.

Ha en bra dag! / M!

Plankstek!

Idag har jag varit och klippt och färgat Tordas mammas hår på fm. Efter det så åkte vi på Hampus fotbillsmatch, tyvärr så gick det inte så bra. Men man kan ju hoppas att det går bättre nästa söndag. =) För då är det match igen.

Sedan åkte vi till Tordas föräldar igen och åt mat. Dom hade gjort plankstek. *mumms* Det var så gott. Det är en av mina favvo rätter. =)

När vi kom hem, slängde jag sonen i badet och efter det så blev det kvällsmat. Nu ligger han i sin säng och ska sova. Det är väl lite si och så med det, men han somnar väl snart hoppas jag.
Min älskling ligger i soffan, så jag ska gå in och göra honom sällskap snart.

Hoppas ni haft en bra dag. / Kramiz Millan!

image99

Uppvärmning!

Idag är det fotbollsmatch som gäller. Kl 15.00 i Hultasalen. Hoppas ÅBY IF vinner. =)

Snart kommer det en kompis till Hampus, så dom ska leka en sväng innan det ska spelas fotboll. Det blir som en liten uppvärmning. *haha*

Jag själv ska åka till Tordas mamma och klippa och färga hennes hår innan fotbollen. Så jag ska fixa till mig och sedan åka iväg. Min kära T ska väl pyssla lite här hemma, medan jag är borta. =)

Ha en bra dag! /Kramiz Millan!

image97

Mys kväll med älsklingen och en saknad till min lilla Jenny!

Nu ska jag lägga Hampus och sedan lägga mig i soffan med min älskling. Vi ska se på film, vad det blir vet jag inte än. Det får vi se. =)

Till Jenny, min lilla Snutta: - Jag skämms att jag inte varit ute på MSN så mycket på sista tiden. Ska försöka bli bättre på det. =) Har inte orkat efter OK. =(
Saknar Dig ju!!
Men jag ska försöka slå dig en signal i morgon eller i böjan på veckan, så kanske vi kan ses och ta en fika? Så kan barnen få leka med?

Nu blir det inte mera blogga för mig idag. Kommer igen i morgon.

Sov så sött! / Puzz Millan!


image96

Dance with me......

Nu har vi skjutsat sonen till disko. Det var en tjej i klassen som skulle ha kalsdisko. Ska hämta honom vid 19.00, och då är han nog lite trött. =)

Det regnar fortfarande ute, skitväder!! Jag hatar det! Vill ha sol och mycket värme nu ju! Men det är bara och vänta. Man blir så seg av vädret med. Har inte lust att göra något, och man kan ju inte vara ute heller. *Suck* Så det blir att "häcka" framför datan. =)

Hej svejs i lingonskogen! /M!

Matlagnings dags!

Så var det här med middag då. Man frågar sig varje gång vad man ska göra för mat. Men idag så blir det stekt fisk med potatismos. =) Vi har inte ätit fisk på länge och det som är så gott. *mums* Så jag håller på att steker fisk nu och moset är klart med snart.

Skitväder idag!*suck* Regn och rusk, bäst att hålla sig inne.

Ha en bra dag! Kommer snart tillbaka.

Tjing Millan!

I put your picture away!

Älskar den här låten! Det bara ryser i hela kroppen när jag hör den.*mys* Lyssna och njut! /M!


Trysil.

Vi var i Trysil i januari 2008. Just nu har vi sett bilderna därifrån, och jag vill tillbaka dit. Det var så fint och jättebra backar. =)
Har man varit där så är Sälen ingenting. Dom backarna i Sälen är jätte pluttiga mot dom i Trysil.*haha* Men visst är det fint i Sälen med, men får jag välja så är det Trysil som hägrar.
Trysil ligger 10 mil från Sälenbyn. Så det är ju inte så långt att åka, men det är en skitväg från Sälen till Trysil. Men det får man ta om man ska ha bra backar.
Jag hoppas att vi åker dit nästa år igen. =)

Någon mera som varit i Trysil? Ni som varit där, vad tyckte ni?

Kram Millan!

image94

Godmorgon!

Nu har en ny dag börjat. Tyvärr är det ingen sol ute, men det är ju iaf lördag. =)
Idag ska sonen på kalas kl 16.00 och vi ska väl fortsätta i badrummet med att fixa det sista. Bara hoppas att allt går som vi vill. *hehe*
Annars så får vi se vad som händer idag.

Vad ska ni hitta på??

Kram Millan!

Goodnight my Love!

Nu ska jag pyssla lite här och sedan blir det nog sängen! =) Så nu blir det inte mera blogg för mig i kväll. Men jag återkommer igen i morgon.

Sleep tight! /Millan!

image93

Faller fritt som i en dröm.

-En ensam galning som av en ren slump springer på en helt obevakad statsminister, mitt i natten, mitt i stan, och dessutom råkar ha en revolver stor som en sådgris i fickan. Det är ju vad de flesta tycks tro och även flertalet av våra kära kolleger. En stillsam undran från en man i stadgad medelålder.
Hur pass vanligt är sådant?

Det är från "Faller fritt som i en dröm" av Leif GW Persson.

Jag har inte läst den, men har den hemma. Tänkte bara höra om det är någon annan som läst den och om den är bra?

Tjingeling Millan!

The Night......

Hmm, sen kväll är det iaf. Det har varit en bra dag idag, med undantag för huvudvärk.
Men jag var på OK och det gick bra, det är så roligt att få komma ut igen. =) Det kom in en kund idag, som jag känner igen från OK Rondellen, som kund. Han kände igen mig och tyckte det var roligt att jag var tillbaka. =) Då blir man glad!! Att efter så lång tid jag varit borta från OK, så är man ihåg kommen.*hihi* Det känndes kanon!

Sedan åkte jag hem och lade mig i en brassestol i solen och vilade, innan matlagningen. Men när vi hade ätit och Torda åkt till jobbet, så blev det sängen och ett par migrän tabletter.*suck* Men när jag hade vilat ett tag då så var huvudvärken borta.

Tog med mig Hampus till skopunkten och inhandlade nya gympaskor till honom. Sedan blev det MC Donalds.*haha* Svull, svull.......Men vi hade en liten mysdag idag, Hampus och jag. Då får man svulla.

Nu ligger sonen i sängen och jag sitter och lyssnar på avslappningsmusik vid datorn. Det är så avkopplande.*mys*

Hoppas ni haft en bra dag! Var rädd om er!

Tjing Millan!

Fredag, Så skönt!!

Nu är det fredag, och det är helt underbart. =)
Hampus och jag ska gå till bussen snart och sedan är det fixnings dax för mig, ska ju till OK.
Jag skriver mera senare om vad som hänt och lite gott och blandat!

See You! Kramiz Millan!

Natti Natti....

Nu säger jag god natt för idag. Ska äta något och sedan krypa ner i sängen och sova, så jag är utvilad i morgon. Ska till OK i morgon igen och köra mina timmar. =)
Så jag återkommer i morgon igen med lite av varje.

Sov så gott! / I´m the Only one, Millan!

image92

Umbrella - Lillasyster

Asskön låt. Måste lägga upp den så Ni med kan lyssna! Det är min kära Jenny som tipsat om dom.=) Så här kommer den! / Bye Bye M!


Outfit!

Nu har vi varit på dans. Åkte och handlade lite efter, som vi givetvis missade när vi storhandlade.*haha* Men det gick bra. Sonen ligger i soffan nu efter en lång dusch. =)
Jag hamnade framför burken, som vanligt.*fniss* Men jag har faktiskt plockat i ordning lite med under tiden. Så det så! Hmmm, lite duktig måste man ju vara med, har jag hört.

image91

Kännde för att klä upp mig lite idag! =)

Tröja: H&M
Linne: Lindex
Leggings: H&M
Benvärmare: Glitter
Skor: Din Sko

Tjingeling Millan!! =)

Always On My Mind!

Får rysningar i kroppen av denna låt!*mys* Den är så bra. Lyssna och njut!
/ You are Always on my mind! M!


Storhandla!

Nu ska jag och T åka och storhandla snart.*pust* Det blir rätt mycket idag.

image89   image90

Typ så här kommer våran vagn se ut!*haha* Men som sagt, är det tomt så måste man handla. =) Min kära Sambo sover än, så när han har vaknat så sticker vi. Jag måste vara hemma till kl 14.00, för då kommer Hampus hem från skolan.

Ha en kanon dag! /M!

Spruta!

Nu har jag varit och tagit blodprov i armen. Så hoppas att svaren är bra, när jag får dom. =)
Läkaren skulle kolla blodvärdet och om jag saknade något i blodet. För att jag är så trött jämt. Så det är bara och vänta och se.
image88

Tjing M!

Morgonstund har guld i mun!

Ja, dom säger så iaf. Men det är klart, går man upp tidigt så hinner man ju med lite mera under dagen.

Nu har Hampus och jag ätit frukost. Jag ska skjutsa honom till skolan idag, för jag ska vara på VC vid 8 tiden för att ta blodprov. Ska kolla hur blodet ser ut, för att jag är så trött hela tiden.
Sedan ska Torda och jag åka och hämta en av våra bilar, som en kille fixat bromsarna på. Efter det så är det storhandling, som gäller!! Nu är det katastrof hemma på mat fronten.*suck* Så det ska bli skönt att fylla upp lite saker igen, så man har lite att välja på!*hihi*

Nu ska vi åka till skolan.
Ha det gott!
Tjingeling M!

image87

In my Heart!

Oh, vad jag är glad att jag har min kära sambo. Älskar honom så mycket.
Tack för du finns för mig! ♥

Nu har jag lagt sonen och ska ha tid för mig själv nu. Hmmm, det lutar åt soffan faktiskt.*mys*
Ska bli skönt att koppla av en stund innan man ska gå och sova. =)

Ha en underbar kväll och natta gott!

Kramizen Millan!


My body is nice......

Nu känns det jätte skönt i kroppen efter en asskön massage.
Tack Stumpan, du är Guld värd! =)  Love You!
Har precis kommit hem och ska fixa kvällsmat till mig och Hampus. Tror det blir mannagrynsgröt. Det är mumma. Sedan är det läggning av barn och lite matteläxa. Efter det, så är det min tid! Lugnt och skönt, ska bara slappa. Men det blir nog att sitta här vid "burken" en stund med. =)

Ses snart igen! Kramizen Millan!

image86


Jack Sparrow!

Mmmm, han är så snygg i dom här filmerna.
Bra är dom med 1& 2 iaf, var bäst!
/M!


image85

Regning dag!

Nu har jag varit på Ok på fm, åkte hem och lade mig och sov en stund. Lagade mat till Hampus, det blev pannkakor.=) Så nu sitter jag här framför datan en stund.
Så tråkigt väder det är. =( Det har ju regnat hela dagen.*suck* Grått och trist.
Men man får se det från den ljusa sidan, att det är vår och sommar på G!! =)

Snart ska vi åka till Louise och Jesper. Jag ska få en massage. Behöver det, är lite spänd i kroppen känner jag. Det ska bli så skönt. =) Sedan blir det kaffe och snack dags.*hihi*

Tjohej Millan!

Godmorgon!

Nu ska jag strax iväg till OK, och köra mina timmar. =) Har precis ätit frulle och duschat. Så hade jag en liten stund över att skriva något här med.*hihi*

Det kommer snöblandat idag med.*suck* Så tråkigt  ju. Men jag ska inte vara ute idag, så det är okey.
Hampus kommer hem idag med. =) Min lilla Snutt. Så idag blir det pannkakor till middag. Det är ju hans favvo mat! =)

Men jag kommer tillbaka på em igen.

Tjing M!

Galen Åsna!

Haha, man måste verkligen se sig för,
när man är ute och tittar på Åsnerace! /M!
PS. Klicka på bilden eller länken under så får ni se den i större format. DS.

Åsna attackerar reporter
Åsna attackerar reporter


Dagens Citat!

Carpe diem, quam minimum credula postero!
- Fånga dagen, betänk ej morgondagen!

Miranda!!

Nu säger jag god natt & dröm sött!
Det ska jag göra iaf! =)
Vi ses i morgon igen!
Kramiz Millan!

image84

MC Donalds!

Det är mumma det. =) Svängde förbi mc:driven när jag åkte hem från stan idag. Var lite hungrig, så då är det inte fel med snabbmat!*hihi*

Någon mera som gillar snbbmat?? Dum fråga kanske....*haha*
Skriv och berätta vad du tycker om.

Tjing M!

Snöblandat Skit!

Jävla skit väder, måste jag säga. =( Fyy, så trist. Regn och snöblandat som kommer ner. Inte roligt alls.*blää* Man blir ju så trött när det aldrig är sol ute ju. Jag behöver verkligen sol nu, man känner sig mycket piggare och så mår man bättre med. Men det kommer väl det med, hoppas jag.

Nu idag har jag varit och leverat tuppeware saker till två av mina vänner. Tog en fika hos båda, så mycket kaffe har det blivit idag. Magen mår inte så bra.*haha* Men va faan, det är ju gott ju! =)
Sånt man får ta, när man dricker kaffe.

Tjingeling så länge! M!

Not today!

Det blev ingen storhandling idag.*jippi* Vi ska ta det på torsdag ist. Vi hade inte tid idag. För min T ska ju jobba snart, och då kännde vi att vi inte ville stressa. Jag vill gärna gå  och kolla lite när jag handlar, för då kan man ju hitta något annat gott som man inte har skrivit upp på lappen. =)
Tycker inte om att stressa!!

Nu ska jag iväg till en kompis och lämna lite tuppeware saker. Ta en fika och snacka lite skit! =) Alltid lika trevligt.
Lägger upp en bild hur jag ser ut idag. =) Orkade inte fixa till mig så mycket, så därför ser jag väldigt trött ut.*hihi*

Ha en bra dag! Tjing M!

image83

Snyggt Inkast!

Skulle man spela fotboll, skulle man nog börja fundera på att göra som tjejen! =) *hihi* Men ni som spelar, kanske ska börja prova!*haha* /M!



Kossan.se

Brevet Från Dottern!

En liten rolig Historia!*hihi* /M!



Brev från dottern...

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Dagens Citat!

Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att man ska njuta av det.

Nice!

Jag vill ha Sommar nu! Kunna ligga i solen och bara njuta!
Visst ser det nice ut?! /M!



image82

Godmorgon!

God var väl kanske att ta i!! Fy, idag är en bad day! Ont som faan och känner mig så trött.
Ändå så sov jag till 9.30 idag. *suck* Men jag hoppas det ska bli bättre.

Idag ska Torda och jag åka och stor handla. Jiipii!! Eller inte. Hmmm, men det behövs verkligen nu. Det är EKO i både frys och kyl. Så det är prio 1 idag!! Sedan åker ju min kära sambo och jobbar, så då är jag ensam igen.

Bye bye M!

Dagens Citat!

Älska dig själv, för den du är! Det finns ingen annan som är som du!

Oh, I love it.....

Är helt ensam i kväll, Torda jobbar till tolv i natt. Han har em veckan. Det är skönt att bara få vara för sig själv ibland. Man kan sitta framför datan och uggla hur länge man vill. =) Och man kan gå och lägga sig när man vill. Det kan man ju gärna inte göra när sambon är hemma. För då vill man ju tillbringa så mycket tid med honom som möjligt. =)
Men i kväll ska jag bara slappa och inte göra något speciellt.*hehe*

Ha en skön kväll. Millan!

Så var man tillbaka......

Nu har jag varit på Ok och kört mina timmar på fm, det var jätte kul idag. Mycket folk och mycket rörelse. =)
Men när jag kom hem, så blev det lite mat och sedan ryggläge i sängen.*haha* Är helt slut i huvudet och kroppsligt eftre timmarna som jag är där.*suck* Men nu känns det lite bättre, har tagit ett par migrän tabletter så jag hoppas min huvudvärk försvinner.
I morgon är det vilodag, det ska bli så skönt. Ska sova tills jag vaknar och sedan bara strosa omkring. Jag behöver verkligen den dagen imellan för att återhämta mig, känner jag.
Så vad som händer i morgon får vi se. =)

Kram M!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och ska snart ge mig iväg till OK, för att arbetsträna. Det ska bli roligt att komma dit igen, hoppas det kommer kännas bättre nu i kroppen. Det får vi se! =) *hoppas*

Vad ska ni göra idag?

Jag skriver mer när jag kommer hem! =) Måste fixa till mig nu.

Puzz M!

Dirty Dancing!

Jag bara älskar denna film, kan se den hur många gånger som helst. Låten är så bra. Se och njut, för Er som oxå tycker om den här filmen! =) !/M


Take a dance! =)

Haha, Shrek bäbisar dansar!! /M!


Sköna Söndag!

Nu har jag varit på MAXI en sväng och shoppat lite. =) Det blev några fina korsetter och en snygg BH. Mmmm, dom var läckra!*hihi*
Sedan åkte jag till en kompis, Carita, på en fika. Vi snackade och hade jätte trevligt. Det var länge sedan vi sågs, så det var jätte kul. Måste vi göra snart igen du! =)

Ska fixa mig en kopp te här nu och bara koppla av en stund.
Har huvudvärk och det är inte kul alls.*usch!* Hoppas det går över så det inte bryter ut i migrän. Vill INTE ha det!!!

Tjing M!

Söndag....

Hmmm, ja det var den helgen det. Herre gud så fort det ska gå. Snart är det måndag igen.*suck*
Dissigt är det ute idag med, solen kommer  inte riktigt igenom. Men man kan ana att den är där uppe iaf. Så man kan ju hoppas att den kommer fram snart. =)
Jag ska plocka lite här hemma idag tror jag. Måste ju göras. *hehe* Får väl se vad som händer sedan.

Vad ska Ni ha för er idag då?

Tjingeling Millan!

Älskade Sol & Djur!

Mmmm, vilket underbart väder det är idag.*mys* Jag riktigt njuter! 
När Stina hade vaknat och ätit lite så gick vi ut en sväng. Tog en prominix innan hon blev hämtad. Det var så skönt, man känner hur solen värmer nu. Givetvis så var våran katt med och gick. Han är som en hund.*haha*
Vi hittade Simba för ca 2 år sedan, det var någon som kastat av honom från 55:an. Han var helt undernärd, så alla benen ikroppen syntes. Så då tog vi hand om honom. Vi hade även Ronja då.(våran hund) När vi var ute och gick så följde katten med oss på promenad. När man kastade pinne till Ronja, så fick man kasta en liten pinne till katten med. När Ronja gjorde sina behov, så gjorde katten det med. Annars så jamade han för att säga till att han skulle gjöra det, då fick man stanna och vänta på han.*haha*
Ronja gick bort för oss den 2/9-07, tyvärr. Men Simba är kvar och är som en hund än. Han ska med på promenad och han jamar när han ska göra sina behov, så man får vänta på han. Han kommer när man ropar och så ska man kasta en kotte eller en liten pinne, så han får jaga den.*haha*
Mmmm, han är lite udda våran katt. Han äter även avocado och majs. Världens snällaste är han, mot alla, och jätte kelig. Han är våran bäbis! =)

Jag lägger in en bild på Ronja och en på Simba, så får ni se hur söta dom är!

Kramiz Millan!

image80

image81

Brödrost!

Haha, hittade en söt liten brödrost på nätet, när jag surfade runt. En KTM brödrost. Tyckte den var söt, så jag lägger upp den här så ni får se den./ Tjingeling M!

image79

Natten som var.....

Fick hämta hem min kära sambo i natt. Han ringde vid halv två tiden och skulle hem. Han var lagom rund under fötterna, kan jag säga.*haha* Så han mår nog inte så bra idag. Men som man bäddar får man ligga, heter det ju! =)
Får väl se när han vaknar till liv idag. Kl 16.00 ska vi vara i Åby, för då spelar Hampus fotbolls match, så då hoppas jag att han är vaken.*hehe*
Annars så händer det nog inte så mycket idag. Ska fortsätta i badrummet och få upp handfatet i kväll, hoppas jag. Vi får se hur det går.

Vad ska ni göra idag då?

Kramiz Millan!

Lovely day!

Mmmm, det är sol ute idag. Så skönt. Men vi får väl se hur länge det håller i sig. =) Det skulle ju bli regn och kallt idag, sa dom på vädret. =( Hoppas det inte blir så.*hihi*

Jaha, min syster dotter Stina kom till mig vid 8 tiden idag. Ska vara barnvakt några timmar, då syster ska spela match i Nyköping idag. Hon spelar fotboll, för dom som inte vet det. =)
Just nu så sover Stina, hon åt lite välling och somnade sött. Så nu har jag lite tid för mig själv, att skriva lite.

Ha en lovely day! / M!

Goodnight Sweethart!!

Säger nu godnatt till alla!
Sov så gott och dröm sött!
/M!



You are the one for me!

Kunde inte låta bli att lägga upp ett par bilder på Hampus när han var liten! Han är så söt min lilla Snuttis! / Puzzen & Kramizen M!

image77

image78



Dagens Citat!

Lev idag, i morgon kan det vara försent!

En Iskall Coca Cola!

MUMMA, säger jag bara! / M!

image76

Fredag kväll.....

Jaha, jag har inte hunnit skriva något förän nu.*haha* Det blev sängen idag med efter arbetsträningen. Mmmm, jag var så trött och hade ont i kroppen. Men det är lite bättre nu. =)
Nu har jag skjutsat iväg Torda till en kompis, dom skulle ta ett par öl och ev gå ut i kväll. Jag stannade på konsum och handlade en cola och skruvar.*mumma* Så jag ska parkera mig i soffan och bara slappa i kväll.*hihi* Kan vara skönt att få vara själv ibland med.
Men jag får ev ge mig upp i natt och hämta Torda, det är ju bättre att jag hämtar, än att betala en taxi på över 300 spänn!!! Det är ju svin dyrt med taxi!

Ha en trevlig kväll!

Kramiz Millan!

Godmorgon alla glada!

Nu är det fredag! =) Så skönt!
Ska snart gå till bussen med Hampus och sedan ska jag fixa till mig och åka till OKQ8.
Så jag hinner inte skriva så mycket, men jag kommer igen på em när jag kommer hem. =)

Ha en alldeles underbar dag idag!

Kramiz Millan!

PS. Det blir till att slöa i helgen, som på bilden här!*hehe*(Söt va???) DS.

image75

The World in a bowl....

image74

Dans och Maxi handlat.....

Nu har vi varit på dans och sedan åkte vi till MAXI för att handla lite. Det var liksom eko i kylen då.*suck* Men nu finns det lite igen. =)
Ska natta Hampus snart. Han har ätit kvällsmat och slappar i soffan nu ett tag. Jag själv skulle kunna gå och nanna kudde med känner jag. Fyy så trött jag är.*gäsp* Hoppas jag inte är så trött och har ont i  morgon, ska ju till OKQ8 i morgon igen. Men sedan är det ju helg. Jippi!!!!
Mmmm, nä nu ska jag lägga min son, kanske kommer tillbaka senare, vi får se.

Ha det gott så länge iaf!

Kramiz Millan!

Snygg tatuering!

Jag har 2 st tattueringar just nu, men är så sugen på att göra flera. =) Hittade en skit snygg tattuering på nätet, när jag surfade runt. Men det ser ut att göra så ont där den sitter. Men den skulle jag kunna tänka mig. =) Men jag har 3 st som jag vill göra först. Och vad det är får ni reda på när dom sitter på min kropp. =)
Men jag lägger upp bilden på den som jag hittade. Det kanske blir en sådan iaf! Är ju sugen på den! Hmmmm, måste tänkas över noga! *hihi*/ MIllan!


image73

Dagens Citat!

Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra göra små felsteg,
och det finns ingen bättre spegel än en sann vän!

En dag som denna......

Sitter här med min kaffe och lyssnar på musik på datan. Har varit med Hampus till bussen nu på morgonen och sedan satte jag mig här.
Känner att jag inte orkar så mycket idag, är trött och har värk i kroppen. Men det får gå, jag hoppas det ska bli lite bätte under dagen.
Ska på dans på em med Hampus, det har han varje torsdag. Sedan blir det att laga lite mat när vi kommer hem, sen är det kväll.
Jag vet inte var tiden tar vägen. Det blir morgon sedan är det ju kväll direkt, känns det som. Man börjar fundera på vad man har gjort under dagen. Visst har man hunnit med vad man ska, men det känns ändå som man inte hinner med det man vill. Ibland önskar man att det var 36 timmar på ett dygn för att hinna med det man vill och ska.
Jag tycker att livet går för fort, jag hinner inte med ibland.

Någon mer som känner så???

Kramiz Millan!

Amy Winehouse

Denna låt är så bra tycker jag. Tyvärr så är hon då ingen förebil för någon med hennes tragiska liv. Men hon sjunger bra iaf. =) Lyssna och njut! / Tjing M!



Dagens Citat!

Bra vänner finns alltid där!

Cool Bild!

Den är så snygg, tycker jag! =)
/ Have a nice day! M!


image72

Arbetsträning!

Nu har jag varit på OKQ8 den andra dagen och det känns roligt. Men fy vad trött jag är och ont i kroppen ska vi inte tala om!*suck* Men som sagt så hoppas jag att det ska gå över ju längre tiden går. =)
Jag står i kassan och plockar lite med det jag känner att jag klarar av. Man får ju träffa massa folk och det är kul, man måste ju prata lite.*hehe*
Men idag när jag kom hem så blev det ryggläge i sängen tills Hampus kom hem från skolan. Bara orkade inte göra något när jag kom hem.
Louise kom förbi på en snabbfika på em idag med. Hon hämtade sina saker från tuppeware partyt.
Snart ska jag laga lite mat och sedan orkar jag nog inte göra så mycket mera idag känner jag.

Tjingeling Millan!

En bild på mig! =)

Jag bjuder på en bild på mig själv, det är Patric och jag
som haft lite roligt!
/M!


image71

En Cool Bild!!

Jag tycker den här bilden är så häfftig gjord!
/ Have a nice day! Millan!


image70

Trött i ögat......

Oh my god, vad trött jag är idag.*gäsp* Ska gå till bussen snart med Hampus och sedan ska jag fixa till mig för att åka till OKQ8, för arbetsträningen. =) *gäsp* Men herre gud, jag gäspar min käke urled här. *haha* måste nog ha lite kaffe när jag kommer till OK.

Vad händer idag för era del då?

Tjingeling Millan!

Wiiii.......

Bloggen är igång igen. =) Har saknat att inte kunna skriva här. Men nu så..........Har lite att ta igen från några dagar, men det ska lösa sig.

I lördags kom Tordas bror hit på mat och film kväll. Det var mycket trevligt, en skön lördag.

Söndagen kom och var det fotbolls träning med Hampus.

I måndags så började jag in arbetsträning på OKQ8, det var så kul att få komma ut och träffa folk igen. Men herre gud så trött jag var när jag kom hem. Det blev sängen direkt.*haha* Man känner ikroppen att man inte gjort något på ett tag, för värken blev ju värre, fast det hoppas jag på att det ska bli bättre. Ska dit på onsdag igen. =)
På em så var jag på samtal i skolan och efter det så blev det Linköping. IKEA och biltema. Vi handlade ett handfat till vårat nya badrum och lite annat småt och gott. =)
Det var så skönt när kvällen kom och jag fick gå och sova. *hihi* LOVELY!!!!!!!

Tjingeling Millan!

Trafikolycka!

Idag så var jag nästan först på plats vid en trafikolycka. Det var en tjej som hade kört av vägen och voltat sin bil. Men den hade stannat upprätt mot ett träd. Tjejen som var i bilen var Sofia Erlandsson, som medverkade i bonde söker fru. 
Hon hade kommit ur bilen och satt sig i slänten när jag kom fram. Jag satte mig bakom henne och höll i huvudet, för att stabilesera det, tills ambulansen kom. Det ända som hade hänt var att hon hade ett litet sår i pannan och var shockad. Hon klagade även av smärta i nacke och rygg.
Det känndes bra att kunna hjälpa till i en sådan situation. Hoppas bara att det gick bra för henne, och att hon inte får problem med nacke och rygg senare.

Hon var ensam i bilen förutom sina två små hundar, som klarade sig utan några skador.

/Millan!

RSS 2.0